0


Yalan, iftira, manipülasyon, dezenformasyon gırla… Millet bütün bunların yabancısı değil aslında. Her bir şeytanlığın altında vardır bir karanlık tuzak, vardır bir alçaklık!

Dünyanın en ahlaksız taifesi kimi bireysel iddialar üzerinden güya ahlak dersi vermeye çalışıyor. Bunu yaparken de değerlere ve mukaddesata, ne varsa, saldırdıkça saldırıyorlar!

Bu müptezeller, bireysel sapkınlık iddialarını sözde deşifre etme adına -uçuk yalanlar da katarak- zihinleri zehirleyecek şekilde sözde ayrıntılarla ekranlara, sayfalara taşıyor!

Onlarda fuhuş ve sapkınlığın sınırı yok! Onun için de onlarda olup bitenlerin zaten haber değeri yok! Hatta ahlaksız ve çarpık ilişkilerini verirlerken, övücü sözcük ve yorumlarla vermeyi ihmal etmezler.

Günlerdir bir vakfın yöneticisinin kızı üzerinden kopartılan fırtınayı kasırgaya dönüştürmenin heyulası içerisinde İslam’a ve İslami değerlere saldırıyorlar.

Bunların, gazete diye isimlendirdikleri paçavralarıyla, ahlaksızlık saçan pis ekranlarıyla, kötülük yayan karanlık sosyal medya hesaplarıyla başka bir şeytanlığın ve alçaklığın peşinde oldukları dikkatlerden kaçmıyor.

Mahkemeye taşınan bir olayla ilgili ailenin açıklaması var. Aile, kızlarının iddia edildiği gibi 6 yaşında evlendirilmediği, gelinlik resimlerinin başka bir vesileyle çocuklara giydirilen gelinlikli anlarından olduğu, kızlarının psikolojisinin bozulduğu, başka kişilerin tuzağına düştüğü, daha önce kocasından boşandığı şeklinde beyanları var.

En nihayetinde konu mahkemeye taşınmış ve mesele daha bir iddiadan ibaret. Bunun üzerinden itibar celladı olmaya gerek var mı?! Yok!

Ama müptezeller durmadı! Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’nun bir Youtube kanalında çocuk yaştaki evliliklerle ilgili sorulan soruya izan, akıl ve ahlak sahibi herkesin kabul edebileceği cevapları, bağlamından kopartılarak saldırı malzemesi yapılması da dikkatlerden kaçmadı.

Şu anda mevcut kanunlara göre 18 yaşını doldurmamış olan herkes çocuktur. Çocuğun kanuni tanımı budur. Genel Başkanımız aynı programda bazılarının 18 yaşını doldurmuş olmasına rağmen psikolojik olarak evliliğe hazır olamayabileceğine de işaret etti. Yani olgunluk yaşının kişiden kişiye değişebileceğini bazen 20 hatta 30 yaşındaki kişinin evlenecek olgunluğa ulaşmamış olabileceğini, ama bazı gençlerin 18 yaşından önce evliliğe hazır hale gelebileceğini söyledi.

Özellikle de 18 yaşından önce evlenmiş kişilerin yaşadığı büyük mağduriyetleri daha önce de gündeme getirmiş bir kişi olarak yine genç evlilik mağdurlarından da iki örnek verdi. Genel Başkanımızın söylediklerinin 6 yaşındaki çocuğun evliliğine onay gibi anlaşılması aslında konuşmanın bütünlüğü içinde mümkün değildir. Fakat birileri önünü arkasını keserek böyle anlaşılması için çirkin bir kampanya başlattı. Ama başaramayacaklar. Aynı akşam, haberlerini silmek zorunda kalanlar oldu.

Aslında bütün bu oyunları organize edenlerin kafasında yeni 28 Şubatlar vardır. Bütün gayretleri, yeni bir kalkışma ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır. Yeni figürler ve maşalar üzerinden bu halkın canına ve malına göz diktikleri açık.

Bu işe girişince ‘iyi hazırlık’ da yaparlar. İftirayı atana bütün ekranlar sonuna kadar açık iken, cevap vermek isteyene de ellerinden geldikçe sesi duyulmasın diye uğraşırlar. İftira ve yalanlara cevap verilmesin isterler.

Önceki akşam Habertürk televizyonunda bunun tam örneği yaşandı. Bir müptezelin müfteri kanalizasyonlar üzerinden HÜDA PAR ve onun değerli başkanını karalamaya çalışması üzerine partiden bir yetkilinin yayına alınmasının yolu açılmadı. Biri iftira ve yalanlarla karalayacak, ama hakkına girilen kişiye veya topluluğa cevap hakkı verilmeyecek! Olacak şey değil! Bu, özgürlük değil, adalet değil, tarafsızlık hiç değil!

Biri çıkıp siyasi bir partinin genel başkanının söylemediklerini söylemiş gibi milyonlarca kişiye aktaracak, partinin yetkilisi de hemen yayındaki ilgili kişiye bunun böyle olmadığını ısrarla ifade ederek yayına bağlanmak için cevap hakkı tanınmasını isteyecek, ancak iki dakika da olsa parti yetkilisinin ekrana, yayına alınması kabul edilmeyecek ve bu normal karşılanacak?! Yok, hayır bunlar normal değil! Ama hiç merak etmeyin Allah’ın izniyle bütün bu ambargoların kırıldığı günler yakındır! Allah’ın hesabı, bütün karanlık mahfillerin heyulasının çok çok üstündedir! İşleyecek olan da o hesaptır, başkası değil! Emin olun!

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *