0


Partiniz, partimiz HÜDA PAR geleceğe umutla ve kararlılıkla yürümeye devam ediyor. Doğru gördüğü her programa ve etkinliğe destek vermenin yanında, kendi programı dahilinde de faydalı etkinliklerle Hakk’ın hizmetinde, halkımızın yanında olmanın gayreti içerisindedir.

Köklerinden kopmadan geleceği inşa etmek adına bugünü değerlendiren dava partisi HÜDA PAR, ifsat şebekeleri karşısında ‘helalin keyfe kâfi olduğu’nu ilmek ilmek işliyor.

Yüz yıldan fazladır Batı’dan menkul ideolojilerin tahakkümü altında ezdirilmeye çalışılan halkımızın o yüksek değerlerini tekrar yükseklere çıkarmanın gayreti içerisinde adeta gecesini gündüzüne katmaktadır.

Aynı değerleri ve endişeleri taşıyan herkesin ‘gelecek yüzyıl vizyonu’nda, bu değerlerin korunması esas olmalıdır. Umudu yeşertmenin, geleceği inşa etmenin yolu da budur.

Bu hassasiyetler doğrultusunda HÜDA PAR gençliğinin yani Hür Gençlik’in organize ettiği etkinliklerden biri de ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleridir.

Gençlik Politikaları Başkanlığımız tarafından her yıl 23-30 Ekim tarihleri arasında "Gençlik Haftası" kapsamında birçok yerde etkinlikler düzenleniyor.

Etkinlikler kapsamında salon programları; açık hava organizasyonları; futbol, masa tenisi, satranç turnuvaları; film gösterimleri; kitap okuma vakitleri vs organizasyonlar düzenleniyor.

Her yılın bir de teması oluyor. Bu yılki etkinliklerin teması, ‘Umut sende!’ olarak belirlenmişti.

Etkinliklerle ilgili konuşan Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin İmir; “HÜDA PAR olarak gençlerin yaşadığı umutsuzluk halinin farkındayız ve umutsuzluğa sürüklenen gençlerin elinden tutmak için çağrıda bulunuyoruz” dedi.

Sorunların büyüklüğü karşısında umudu yeşertmek istediklerini ifade eden Başkan İmir; “Yaşanan sorunlar ve problemler her ne kadar büyük olursa olsun, bu umudu büyütecek, bizleri kadim medeniyet geleneğimizden aldığımız mirasla geleceğe taşıyacak ve umudu ilmek ilmek bu memleketin damarlarına işleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Bingöl’de açılışı yapılan etkinliklerin bu yılki finali yarın Adana’da yapılacak. Böylece birçok yerde gençlere yönelik güzel etkinlikler yapılmış oldu/olacak.

Dinine, milletine, insanlığa faydalı bireyleri yetiştirmenin yolu faydalı organizasyon ve etkinlikler ile iyi bir eğitim ve öğretimden geçiyor. ‘İyi bir vizyon’u ortaya koymanın yanında pratiğin de buna muvafık yürümesi gerekiyor.

‘Dindar gençlik’ dendi, ancak yanlış politikalarla apayrı ucube bir akımla karşı karşıya kalındı. Maalesef hala da bundan ders alınmamış gibi bir vaziyet görülüyor.

Örneğin bugün yaşananlara bakalım. Bu milletin başına örülen belanın hangi tarihten başladığını her fırsatta dile getireceksiniz; milletin bir günde nasıl cahil bırakıldığından, camilerin ve eğitim yuvalarının nasıl kıyımdan geçirildiğinden söz edeceksiniz; halkın sarığıyla, cübbesiyle nasıl uğraşıldığını yereceksiniz; laiklik gibi bir belanın bu milletin başına nasıl musallat edildiğinden dem vuracaksınız; ama bütün bunların pratiğe konduğu zamanı ‘milat’ addedip en şaşaalı ‘kutlamalar’ yapmak için bütün bir imkanları seferber edeceksiniz! E tabiki ki, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, derler yani.

Onun için çare, kendimize dönmektir; çare, halkın değerleriyle barışarak, neticeyi görmek için gereğini yapmaktır; çare, yanlış yapanı kutsamak değil, yapılan yanlışlardan uzak durarak onları düzeltme yoluna gitmektir; çare, açıklanan vizyonlara muvafık misyonlar yüklenmektir, diyoruz.

Elbette bütün bunları yapacak kadrolara ihtiyaç vardır. Deizmin, ateizmin veya başka izmlerin zehriyle müptela olanların ‘çare’ olmalarının imkânı yoktur. Bunu akıldan ırak tutmayalım.

Çare de umut da manevi değerlerle yoğrulan hür kadrolardır. Bundan emin olabilirsiniz!

Kalın selamette.

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *