0

 

            Her mart ayı geldiğinde Halepçe katliamı gündeme getirilir, üzerinde cılız konuşmalar yapılır ve ertesi gün yapılan o konuşmalar maalesef hemen unutulur.

            Aslında Halepçe katliamı, bir nevi yenemediği güçlü rakibinden vazgeçip güçsüz birine saldırmanın adıdır. Zalimlerinin çaresizliklerinin doruk noktaya çıktığı yerin adıdır Halepçe. Nasıl mı?

            Dönemin zalim ve milyonların katili Saddam Hüseyin, sekiz yıl fiili olarak savaştığı sınır komşusu İran İslam Cumhuriyetine karşı, yeryüzünün “Büyük Şeytan ABD” ve tüm alt şeytanların kışkırtmalarına ve her türlü desteklerine rağmen savaşta başarı elde edemeyince, hıncını kendisine karşı tavır takınan Halepçe halkından aldı. Halepçe aslında Irak’a ait bir şehir, ama savaş esnasında İran İslam Cumhuriyeti ordusunu desteklediği için Zalim Saddam Hüseyin’in kendisi gibi zalim ve kana susamış askerlerinin kullandığı kimyasal saldırıya maruz kaldı.

            Kullanılan kimyasal silahlardan çıkan koku, sığınaklarda gizlenen çocukların o kadar hoşuna gitmişti ki, çocuklar hemen sığınaklardan dışarı fırlamış, arkalarından anneleri ve yaşlı insanlarda onları takip etmişti. Bu kimyasal silahlar etrafa insanın hoşuna giden bir koku yaymaya başladı. “Elma, muz, portakal” tadı veren bu kokunun ne olduğu anlaşılmadan, kokunun alanına giren tüm insanlar hemen oralarda, bulundukları yerlerde yığılıp kaldılar. Arkalarından, sığınaklardan dışarı yaşlılarda aynı akıbeti yaşadılar. Çok kısa bir süre içinde Halepçe sokakları çocuk, yaşlı ve kadın cesetleri ile dolmaya başladı. Ama işin daha kötü tarafı ise bu olaydan günler sonra başkalarının haberi oldu, ama iş işten geçmişti.

            Zalim Saddam Hüseyin’in emri ile kullanılan “Kimyasal Silahlar” kullanımları yasak olmalarına rağmen maalesef Mazlum Halepçe halkı üzerinde denenmişti. Hatta kimyasal silahları Zalim Saddam Hüseyin’e veren kullanımını sağlayan “Büyük Şeytan ABD” silahların verdiği olumlu neticeden dolayı büyük bir sevinç! yaşamıştı.

            Kullanılan kimyasal silahların etrafa saçtığı korkunç zehirden sadece insanlar etkilenip ölmemişti, o mazlumlara ait ne kadar büyük ve küçükbaş hayvan varsa onlarda bu katliamdan nasibini almıştı, hatta gazın kokusunun geniş bir çevreye yayılmış olmasından dolayı hayvanlardan bazıları sınırın bu tarafına, yani Türkiye tarafına geçmiş ve maalesef zehirli gaza daha fazla dayanamayıp burada ölmüşlerdi.

            “Büyük Şeytan ABD” Zalim Saddam Hüseyin’in kullandığı kimyasal silahı uzun yıllar sonra inkar etmiş, Halepçe’de kimyasal silahın kullanılmadığını iddia etmişti, ama daha sonra ortaya çıkan deliller neticesinde, “Büyük Şeytan ABD” kullanılan kimyasal silahların kendi üretimi olduğunu kabul etmişti. Ama hiç kimse “Büyük Şeytan ABD” ye karşı çıkıp onu kınama cesaretini bile gösterememişti.

            Burada şu noktayı da belirtmekte yarar vardır: Özellikle İran İslam Cumhuriyetinin ordularından bazı askerler, Halepçe’ye girip yerde yatan bazı yaralıları almışlar, onları kendi memleketlerine götürmüşler ve orada tedavi edilmelerini sağlamışlardır. Ancak maalesef yaralılar iyileşip Halepçe’ye döndüklerinde korkunç manzara ile karşılaşmışlardır.

            Halepçe katliamı; yeryüzünün tüm zalim ve müstekbirlerinin önderi “Büyük Şeytan ABD”nin sebep olduğu ve silahlarının kullanılması nedeni ile meydana gelen bu katliamı hiçbir zaman unutmayacaktır.

            Zalimleri kendilerine önder ve rehber edinenler bilmeliler ki “Büyük Şeytan ABD”  nin kendilerine hiçbir faydası olamaz. Çünkü “Büyük Şeytan ABD”  nereye girerse oraya mutlaka kan, gözyaşı ve zulüm hâkim olur.

            Allah’ım sen bizi “Büyük Şeytan ABD”  nin şerrinden ve dostlarının zulmünden koru. ÂMİN.

Zalim Saddam Hüseyin’in emri ile kullanılan “Kimyasal Silahlar” kullanımları yasak olmalarına rağmen maalesef Mazlum Halepçe halkı üzerinde denenmişti. Hatta kimyasal silahları Zalim Saddam Hüseyin’e veren kullanımını sağlayan “Büyük Şeytan ABD” silahların verdiği olumlu neticeden dolayı büyük bir sevinç yaşamıştı.

 

 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *