88

Güzelim ülkem neden gelişmiyor? 

İçinde bu kadar Batı’yı kıble edinmiş olanlar var da ondan. Ülkenin bağımsız bir şekilde ilerlemesinden ziyade Batı’nın maşası yapma derdinde olan Batıcı kesimlerden dolayı bu ülke gelişmiyor. Ülkenin maddi ve manevi noktada gelişmesinden ziyade ülkenin enerjisini ahlaksız şeylere harcayanlar var. Yani toplumda fitne ekmekten başka hiçbir çalışmaları yok bu Batıcı kesimin. 

Ülkemizin aile yapısına dinamit koyan ve adına İstanbul Sözleşmesi denilen ucubeden çok şükür yasal olarak kurtulmuş bulunmaktayız. Toplumda yarattığı tahribatlar devam etse de yasal olarak kurtulduğumuzdan dolayı bir rahatlık var. Ama kadın düşmanı sol kesimler ve feminist dernekleri, ellerinden giden bu büyük balığın yokluğuna kısa sürede katlanmayacağı, o cılız sesleri ile karara karşı geleceklerini de biliyoruz. Medyada, o cılız sesleri ile geçenlerde 'Kararı Tanımıyoruz' adında bir tag açmışlardı. Pankartlarında yazılı olan ve etrafı çiçek ve böcekle süsleyen, ağzını atların gemi gibi İstanbul Sözleşmesi ile gemleyen sömürülmüşler, ellerindeki pankartlarda 'Kararı Tanımıyoruz' diye yazmışlar. Hesaplarına gelince yasalar ne dese o, diyorlar. İşlerine gelmeyince kanunları tanımıyoruz, diyorlar. Cellatlarına âşık olan ve onlara hizmet eden bu zihniyetin yola gelmesini beklemiyoruz tabiki de. Yalnız içlerindeki pislikleri dışarıya aksetmeseydiler bari. Kendilerini şeytanî hevesâtın koynuna bırakmış oldukları yetmiyor, bir de kalkmışlar temiz Türkiye halkını da bozmak, yoldan çıkarmak istiyorlar. 

Biz de sizleri tanımıyoruz aile ve kadın düşmanı feminist ve solcu dernekleri!

Evet, bizler de sizi tanımıyoruz. Hani 28 Şubat darbesinde başlarını açmayan Müslüman Kızlara, İran'ı veya ABD kuklası Arabistan'ı gösteriyordunuz ya! İşte aynı şekilde madem kanunları beğenmiyorsunuz siz de İstanbul Sözleşmesini kabul eden ülkelere gidin o zaman. Gidin pisliklerinizi oralarda yaşayın/yaşatın.  İstediğiniz çirkef hayatı oralarda istediğiniz gibi sergileyin. Madem bu ülke yaşanılmaz, zorla sizi burada tutan mı var? Akıl babalarınızın ülkelerine gidin de rahat rahat pisliklerinizi orada uygulayın. Bakalım, oralarda sizin gibi ülkesine fitne eken kaç kişi bulursunuz? Kendi ülkesine düşman olan sizler gibi kaç kişi varmış acaba? 

İstanbul Sözleşmesi yaşatır, sloganını attılar; ama yürürlüğe girdiğinden beri ölümler arttı. Yuvalar daha çok dağıldı. Çocuklar ikiye bölündü. Ahlaksızlığa onur, ölüme hayat diyerek milleti kandırmaya çalıştılar yıllarca. 

İnsanı yaşatan İslam'dır. İslam dışında bütün yasalar insanlığın düşmanıdır. Kadınlar ve erkekler, İslamî yaşantıdan uzaklaştıkça yuvalar yıkıldı ve ölümler de o oranda arttı. Ölüme yaşam dediler. Gözlerinin önünde ölümler artmasına rağmen hala yaşatır, dediler bu sarhoş kesim. 

Aynı zihniyet, başörtü meselesinde de özgürlüklerin önünde bir takoz olarak durdular. Konu kadınların İslamî hakları olunca görmezden gelen veya bu engele destek olmak için baskı kurmaya çalışan ifsad şebekesi bu kesim, konu kadınların gayrı meşru bir yola girmesi olunca hemen tilkinin tavuklara istediği özgürlük nakaratını atmaya çalıştılar. 

Örneğin, 2008 yılında başörtüsü meselesini çözmek için anayasa değişikliğine CHP hariç meclisteki tüm partilerin (550 milletvekilinin) 411 oy ile destek verdiği halde, 411'i teklifi kabul etmelerine rağmen Hürriyet gazetesi “411 el kaosa kalktı” şeklindeki manşetini hala unutmadık.

Madem kadın hakları diyorsunuz alın size kadın hakları. Bu kadar örtülü kadına giyinişinden dolayı neden zulmediyorsunuz? Özgürce giyinişlerine neden karşı çıkıyorsunuz? Her şeyi böldüğünüz gibi kadın haklarını da mı böldünüz? “Bana hak-hukuk var, sana yok” mu diyorsunuz?

Amaçlarının kadın hakları olmadığı gün gibi aşikardır bu kesimin. Batının kuklası olan bu kesim, fiili olarak işgal edemedikleri güzelim ülkemizi kültürel olarak yozlaştırıp Batı’ya peşkeş çekmek istiyorlar. 

Gözleri açılır, akılları başlarına gelir mi dersiniz? Zannetmem, ama Allah’tan da ümit kesilmez. Rabbim onları ıslah etsin. Islah olmuyorlarsa da …

Konuya Üstad Bediüzzaman Said Nursi’nin şu vecizeli sözüyle bitirelim: 

“Evet, her şeyi maddiyatta arayanların akılları gözlerindedir. Göz ise maneviyatı göremez.”

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *