0

 

Suudi Arabistan Kralı Abdullah öldü. Ölüsünün arkasından başta Suudi Hanedanı olmak üzere, birçok ülkede yas ilan edildi. Açıkça söylemeliyim ki ben onun ölümüne üzülmedim, ülkede ilan edilen yası da hiç umursamadım.

Suudi Kralı öldükten sonra ailesi tarafından kendisine görkemli bir cenaze merasimi düzenlendi, hatta başı açık olarak Kabe’nin etrafında dolaştırıldı, sanki Allah yolunda şehit olmuş ve tüm mustaz’afların hayır dualarını almış gibi…..

Oysa Kral Abdullah hayatı boyunca yeryüzünün tüm mustaz’af  Müslümanların karşı sert bir tavır takınmış, emperyalist ve sömürgecilerin safında yer almayı kendisi için kutsal bir görev gibi idrak etmiş ve bu tavrı ile her zaman Müslümanların tepkisini çekmiştir. Hatta Kral Abdullah, nerede İslami bir hareket varsa ona karşı mücadele veren emperyalist ve Siyonistlerin safında yer almakla yetinmemiş, bu zalimleri parasal yönden bile desteklemiştir.

Hatırlayınız, daha önceki papa ile çekilmiş boydan fotoğrafları uzun bir müddet basında yer almış, hatta papanın seçilmiş olmasından dolayı kendisine tebrik mektubu bile yollamıştı. Katil Obama’ya taktığı altın kolyeyi de unutmuş değiliz.

Ama biz Kral Abdullah’ı daha ziyade Mısır’da seçilmiş cumhurbaşkanı Muhammed MURSİ’ye karşı yapılan darbeye verdiği destekle, binlerce Müslümanın katledilmesine ses çıkarmaması ile, ayrıca darbeci ve katillere sağladığı karşılıksız maddi yardım ile hatırlayacağız.

Şimdi onu Kabe’nin etrafında dolaştırıp, onun leşi ile Kabe’nin etrafını kirletenler şunu hiç mi düşünmüyorlar?

Acaba Kralın cansız bedenini Kabe’nin etrafında dolaştırmakla, onu Müslümanların kanını döken diktatörlere, sömürgeci ve emperyalistlere yaptığı yardımları, Müslümanların petrolünü kafirlere peşkeş çekme girişimini, kendi soyundan olmayan Arabistan’lılara yaptığı zulmü, ya da dünyanın değişik bölgelerinde katil ABD ve diğer işbirlikçi dostlarının eli ile öldürülen zavallı Müslümanların ölümüne sessiz kalarak hatta onlara maddi destek sağlayarak, onun günahlarını örtebileceklerini mi sandılar? Yada her yıl ABD den milyarlarca dolarlık gereksiz silah alarak Katil ABD yönetimini desteklediğini mi unutturmaya çalışıyorlar?

Eğer böyle düşünüyorsanız, şunu bilmelisiniz ki:

Hz Muhammed (SAV) in davasına karşı çıkanlar, ona savaş ilan edenler, İslam Dininin gelişip yayılmasını engellemeye çalışanlar, onu yurdundan çıkarmak isteyenler, öldürmek isteyenler, ona iman edenleri her türlü işkenceye tabi tutanlar, ekonomik boykot altında çocuklarının ölümüne sebep olanlar, işkence altında Müslümanları öldürenler, köle pazarlarında insanları satanlar, kız çocuklarını dirice toprağa gömenler, kadınları insan yerine koymayanlar,  fuhuş, faiz, ölüm ve zulüm üzerine hayatlarını inşa ettirenler de, unutmayınız ki KABE’nin etrafında yaşıyor, Kabe’ye hürmet adına, orayı ziyaret edenlere her türlü ikramda bulunuyorlardı.

Ama unutmayınız ki Hz Muhammed (SAV) e karşı çıkıp İslami davayı engellemeye gayret edenler, ona karşı çıkanlara her türlü maddi  desteği sağlayanlar, sahip oldukları her türlü imkanı bu uğurda seferber etmiş olmalarına rağmen kaybettiler, hatta gururunu yenip pişman olma erdemliliğini gösterebilenler gelip Hz Muhammed (SAV)’e pişmanlıklarını ifade etme yarışına girdiler. Bu  pişmanlığı bireysel olarak değil, kabileler ve milletler halinde sergileme yoluna gittiler.

Şimdi yazının başlığına gelecek olursak; İslam’a karşı her türlü kinini kusup, Müslümanları tüm dünya coğrafyasında öldürmekten geri kalmayanlar, hatta onlara her türlü yardımı yapanlar, Nemrutların, Firavunların, Karunların, Ebu Cehillerin, Ebu Leheblerin, Enver Sedatların, Şaronların, Karl Marxların, Reagen’lerin (eski ABD başkanlarından) ve burada adını saymaya yer kalmayan tüm zalimlerin geberdiği gibi sizlerde gebereceksiniz, sonra da varacağınız yer sadece cehennemdir.

 

Bir söz de yaşayan İslam düşmanı “Müslüman” krallara: Ya gelip İslam Peygamberinin safında yer alır ve izzete kavuşursunuz, ya da siz de yukarda adlarını saydığımız zalim ve diktatör krallar gibi gebereceksiniz. Hatta Kabe’nin yanında bir saraya sahip olmanız da sizi hiç kurtaramayacaktır. Umarım tövbe edecek zamanınız ve sizi erdemli davranmaya itecek bir aklınız vardır.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *