0

 

Batılıların İslam’a saldırıları ilk değildir, son da olmayacaktır. Biz inancımızdan ödün verdikçe, hayatımız nefsi duygularımız doğrultusunda şekillendikçe ve bu şekillenme doğrultusunda zaaflarımız arttıkça, batılıların bu çirkin saldırılar gün geçtikçe artarak devam edecektir. Hele içimize attıkları ihtilaf fitneleri köpürdükçe ve ne yazık ki içimizdeki beyinsizler de bu ihtilaflara sarılıp kavga, kaos ve savaş gibi bizi yiyip bitiren araçlara dönüştürdükçe bu necis batılılar daha azgın bir şekilde mukaddesatlarımıza saldırmaya devam edeceklerdir.

Son olarak necis Fransız dergisi bu saldırılara katılarak, aslında batılıların İslam ve Kutlu Peygamberimiz hakkında içlerinde taşıdıkları kin ve nefreti de orta koymuş oldular. Bu çirkin nefretleri saldırganlık boyutunda, hemen her gün farklı bir şekilde basına yansımaktadır. Avrupa’nın tamamında gün geçmiyor ki bir camiye saldırı olmasın, Müslüman bayanların örtülerine el ve dil uzatılmasın, sakallı bir Müslüman’a hakaret edilmesin ve en rezilcesi de basın yayınlarında, başta Peygamber efendimiz olmak üzere İslam’ın kutsal değerlerine saldırmak şeklinde olmaktadır.

Bu çirkin saldırılara karşılık dünyanın dört bir tarafından izzetli müminler ayağa kalkarak onurlu tepkilerini ortaya koydular. Bu ahlaksız saldırıya karşılık, Peygamber efendimize bir sevgi tufanı oluşturdular. Bu sevgi ve muhabbet, aynı zaman da bir tükürük balyozu gibi batılı azgın kâfirlerin çirkin yüzüne indi ve inmeye devam edecektir. İslam beldelerinin bütün meydanları Muhammedi Sevda ile yeniden coşmakta, Müminler Efendimize olan biatlerini yeniden tazelemektedirler.

Bu tepkilerin en bekleneni ve en görkemlisi de Amed’de İstasyon Meydanında gerçekleşti. Selahaddin-i Eyyubi’nin torunları, Selahaddin‘ce ayağa kalktılar, Selehaddin’in Peygambere bağlılığı gibi bir bağlılıkla ‘biat’lerini Salâvatlar eşliğinde yenilediler. Tekbirler eşliğinde küfrün karanlık kalbine İslam’ın izzetli nurunu haykırdılar. Tevhid bayraklarını sallayarak Kur’an-i bir hayatın taliplisi olduklarını bütün dünyaya duyurdular.

24 Ocak Cumartesi günü Amed İstasyon Meydanı Muhammedi Sevda seli ile coştu. Kâfirlerin ve içimizdeki İslam düşmanlarının, Peygamber efendimize olan kin ve nefretlerine, iftira ve karalamalarına karşılık, müminler sevgi ve muhabbetlerini, iman ve bağlılıklarını hep bir ağızdan dile getirdiler. Bütün dünyaya, Peygamber efendimizin kendi nefislerinden, çocuk ve eşlerinden, mallarından ve bütün dünyalıklarından daha sevimli olduğunu göstermiş oldular. Bütün bunları bir ayrıcalık değil bilakis imanlarının bir gereği olduğunu onurlu bir şekilde ispatladılar.

Ey dünyanın bütün kâfirleri! İslam dünyasının her tarafında bu kadar kargaşa çıkardınız, dünyanın dört bir tarafını talan ettiniz, insanlar arasında savaşlar çıkardınız, o çirkin ve doymak bilmez ihtiraslarınızla her tarafı karanlığa ve zulme boğdunuz ama İslamı asla yok edemezsiniz. Tam aksine kininizle geberip gideceksiniz.

Ey gafil müminler! Kâfirler hile ve tuzaklarından asla vazgeçmeyecekler, saldırı ve katliamlarına devam edecekler, azgın bir şekilde kutsallarımıza el ve dil uzatacaklardır. Sen ne zaman uyanacaksın! Bu necis el ve dilleri kesmek için azim ve kararlılıkla ne zaman ayağa kalkacaksın! Ve ne zaman ‘biat’ını tazeleyeceksin!

 

 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *