0

 

Siyonizm ve onun etkisi altına aldığı Büyük Şeytan Amerika’nın başındaki Sarı Şeytan lakaplı Trump, tam da kendisinden beklenilen bir hareketle Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan ederek parçalanarak güçsüzleşmiş İslam Ümmetine adeta meydan okumuştur.

Kudüs’ün mahzunluğu bir kat daha artmıştır. Bu nasıl bir zillettir ki, düşman içimizdekileri hainleri de kullanarak bize meydan okumaktadır. Suudi Arabistan kralları, Mısır diktatörü ve BEA başındaki hain ve işbirlikçi zevatlar İslam’ı ve Müslümanları kalbinden vurmaktadırlar. İşgale karşı İslam halklarından sesler yükselmekle beraber, bu seslerin yankıları somut yaptırımlara dönüşmediği müddetçe Siyonist İsrail’e etkisi olmayacak. Meydanları doldurup slogan atarak artık varacak bir yerimiz kalmadı. Halkın öfkesinin diri tutulması, gençlerde bu bilincin oluşması bakımından önemlidir. Bu yüzyıllık kavganın öfkesini nesillere taşımak, belki de yeni Selahaddin’leri çıkarma bakımından önemlidir, ancak tam yüzyıldır bu işgal her geçen gün artmakta ve İsrail pervasızca emellerine ulaşma uğrunda mesafe kat etmektedir. Bu nedenle artık fiiliyatta da bir şeyler yapmanın zamanı geldi geçi bile. Yaşı 40-50 arasında olanlar meydanların ne ifade ettiğini bilirler. Ama yeni yetişen gençlik artık daha somut bir şeylerin olmasını bekliyor. Onlar daha çok yapılanlara bakıyorlar. Söylenene değil.

Haçlı zihniyeti hiçbir zaman bu topraklardan eksik olmadı. Her ne kadar onlar bize dost görünseler de asla Müslümanların birlik ve dirlik içinde olup gelişmelerini istemezler. Bunun için bizleri içten parçalara ayırarak bizleri yönetmeye çalışmaktadırlar. Bugün İslami camia dediğimiz STK’lar dernekler, partiler bu konuda bile bir araya gelip tek bir ses çıkaramamaktadırlar. Basit bir basın açıklamasına bile davet edilmeyen STK’lar ve partiler bulunmakladır. Ama etkisiz olmakla beraber toplam üye sayısı iki elin parmak sayısını geçmeyen STK’ lar platformlarda yer alabilmektedirler. Adlarını hiç duymadığımız adeta tabela STK’lar kaç kişiyi temsil etmektedir. Bunların etkisi nedir ki, tepkileri ne olacak? Birbirini çekemeyen, adeta rol kapmaya çalışan STK’larımız bizleri temsil edip Amerika ve İsrail’e meydan okuyacaklarmış. Ya aynı güne denk getirilen basın açıklamalarına ne demeli? Düşmanlar önce zihnimizi işgal ettiler, sonra topraklarımızı işgal etmeye başladılar. Suriye, Irak, Afganistan bu hale nasıl geldi?

Müslümanların kutsal beldeleri işgal ediliyor. Yağmalanıyor, kültür ve geçmişleri yerle bir ediliyor. Birileri hala siyasi rant peşinde. Bunu da kendisine ranta çevirme peşinde. Cumhurbaşkanının çağrısı çok az STK bağımsız bir şekilde hareket edebilmektedir.

 

Bununla beraber Trump’ın bu hareketi Müslümanların silkelenmelerine neden olmuştur. Uzun bir uykudan sonra bir şoktan uyanmışçasına bu karara tepki göstermektedir. Dileğimiz bunun İslam Ümmetinin vahdetine vesile olmasıdır. Bu şerden bir çıkarmak da Yüce Rabbimizin takdiridir. Ama ne olursa olsun, değişmeyen bir gerçek vardır. O da bizlerin bir imtihan içinde olduğumuzdur. Her şeyimizle imtihandayız ve bu dünya amel yeri olmakla beraber ahiret de hesapların görüleceği yerdir. 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *