0

 

            Dünyanın önde gelen tüm liderleri Paris’te meydana gelen saldırı için, saldırıyı protesto etmek amacı ile bir yürüyüş düzenlediler. Tebrik etmek lazım.  Dünya liderlerinin bu yürüyüşte takındığı tavır, çok sevindirici ve bir de o kadar düşündürücü.

            Hatırlayınız, son otuz beş yılda dünya emperyalist ülkelerinin elleri ile İslam ülkelerinde yaptıkları katliamların bilançosu ne kadar? Yani Amerika, Fransa, İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya hatta Avustralya gibi ülkelerin kanlı elleri ile ne kadar Müslüman öldürüldü? Daha dün Filistin’de İsrail iki bin masum Müslümanı katletti ve yaklaşık olarak on bin kişiyi de yaraladı. Batının kukla lideri Sisi ve aveneleri silahsız halklarına saldırı düzenledi ve üç bine yakın insanı imha etti fakat batıdan hiçbir ülkeden herhangi bir ses çıkmadı.

            Şimdi sormak gerekmez mi ey katiller kendi ellerinizle öldürdüğünüz o masum milyonlarca insanın  günahı neydi? Onları neden öldürdünüz, yetmezmiş gibi öldürdüğünüz insanların cesetleri üzerinde hatıra fotoğrafı bile çektirmeyi ihmal etmediniz. Acaba o insanları öldürdükten sonra onlar içinde protesto yürüyüşü yapmış mıydınız? Hayır!!!!!! Aksine siz o masum insanları öldürdükten sonra ey katiller; tüm yalakalarınızla bir araya geldiniz ve dünyayı “teröristlerden” temizledik diye, ellerinizde kan dolu kadehlerinizle keyif kahkahaları attınız. Ama şunu hesaba katmadınız:

            O öldürdüğünüz milyonlarca masum Müslüman ve onların acılarını kalplerinde hissedenler, her sabah, namazlarının başına size beddua etmeyi, sizi lanetlemeyi ve akıbetinizi “Kahhar olan Allah’a” havale etmeyi koymuşlardı.

            Ya da daha fazla uzağa gitmeye gerek yok; daha birkaç ay önce sadece ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken, fakirlerin yardımına koşarken, katledilen Yasin ve diğer arkadaşları için neden bu kadar duyarlı olmadınız? Neden bu garibanlar için de böyle bir yürüyüş düzenlemediniz ve olayı gerçekleştirenlere karşı herhangi bir tepki ortaya koymadınız… “Bilakis onları siz yönlendiriyorsunuz ve finanse ediyorsunuz, bunu bilmediğimizi sanmayın.” Tabi bu öldürülenlerin sizin gözünüzde hiçbir değeri yok. Çünkü bunlar hem “zenci” hem de “Müslüman” dırlar değil mi? Peki daha on gün önce Cizre’de evleri kuşatılıp taranan, bir anneyi çocukları ile kendi evinde yakmaya çalışanlara, hatta sadece mütedeyyin olduğu için katledin yaşlı bir adam için, neden aynı tepkiyi göstermediniz? Neden onlar için de yürüme ihtiyacı hissetmediniz? Neden tüm dünyayı ayağa kaldırmadınız?

            Yapmazsınız; çünkü siz ey katil emperyalistler, öldürülenler sizden olmayınca hiçbir kıymeti alametleri mevcut değildir, onları boşuna gündem yapıp da huzurunuzu bozmaya gerek de yoktur.

            Ama iş başınıza gelince “sakın bundan zevk aldığımı sanmayın, çünkü daha önceleri de yazdım, nerede bir gariban öldürülse can acısını bende yaşarım” hemen dünyayı ayağa kaldırmayı bilirsiniz. Tüm “dost”larınızı yanınızda toplamayı başarabilirsiniz, hatta tüm dünyaya “Müslümanlara” korku salarak da bunun intikamının alınacağı mesajını da verebilirsiniz. Ayrıca “Müslüman” ülkelere” saldırmak için de elinize bir bahane de geçirmiş oldunuz. Zaten bu tür olaylar, hep sizin katliamlarınıza sebep olan olaylar değil mi? “11 Eylül saldırılarını da böyle bahane etmemiş miydiniz”

            Eğer bu olay Fransa’nın “on bir eylülü” olacaksa vay saldırıya uğrayacak olan “?” o Müslüman ülkenin haline. Dünya yeniden bir Müslüman katliamına hazırlansın. Hatta Fransa öldürülen her bir vatandaşına karşılık bir Müslüman ülkeyi işgal etmeye kalkışsın, belki o zaman içindeki kin ve nefret duygularını tatmin etmiş olabilir.

            Yine söylüyorum; nerede bir insan haksız olarak öldürülürse “özellikle de gayri Müslüman olursa” acısını içimizde yaşarız. Çünkü cehennem azabı onu beklemektedir. Bu nedenle keşke öldürülenlerin hepsi Müslüman olsaydı diye içimden temenni etmiyor değilim.

 

            Katil emperyalistlerin kamuoyuna da bir tek söz, sizler Müslümanların kanını akıtacak bir yönetimi başınıza getirirseniz, emin olun o yöneticiler eliyle başınız beladan kurtulmayacak. Öyleyse hemen tövbe etmeye ve kurtuluşa ermeniz için İslam’a fert olmaya çaba sarf edin. Aksi durumda yaşadınız her güzel gün aslında sizin için bir felaket olacaktır.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *