0

 

                Terör illeti bir kez daha bizi can evimizden vurdu. Yine masum insanları hedef alan kalleşler, kendilerine yakışan ihaneti sergilediler.

                PKK ve uzantısı Hak ve Halk düşmanı örgütler, kan dökmeyi zafer olarak bellemişlerdir. Çünkü onlar kandan beslenirler. Kendilerine en ufak bir zarar dokunduğunda mangalda kül bırakmayan hainler sürüsü, yaptıkları her kanlı eylem için kılıf uydurmaktan geri kalmazlar.

                İslam’ın hüküm sürmediği bütün coğrafyalarda kan ve gözyaşı hüküm sürmektedir. Müslümanlar İslam’ı referans almaktan vazgeçip, Batının ve Batılın kanun ve hükümleriyle amel ettikleri sürece başlarını belalardan kurtaramayacaklardır. Müslümanların başına yüzyıldır musallat olan batıcılık illeti, ümmeti parçalara ayırmış, birbirine düşürmüştür. Aynı toprakta yaşayan insanlar birbirlerinin kanını dökmekten geri durmamakta, en alçakça vahşeti uygulamaktadırlar. Dün Yasin’i hunharca katledenler, bugün de tek derdi ekmek parası olan onlarca polisi ve sivili katletmişlerdir. Kürtler ve Kürtçülük adına hareketle önüne kim geldiyse katleden bir canavar ruh haliye karşı karşıyayız.

                Kutsadıkları Apoizm ideolojisiyle kendinden olmayan  herkesi düşman gören bu zihniyet, erkek-kadın, yaşlı-genç dinlemeden katletmeye devam etmektedir. Nereye kadar sürecek bu vahşet. Ölmekten ve öldürmekten bıkmadınız mı? Büyük insanlık dediğiniz bu vahşet miydi. Büyük insanlık büyük ihanetten başka             ne ifade ediyor. Sizin insanlığa vereceğiniz başka bir şey yok mu? Siz kandan ve vahşetten başka bir şey bilmez misiniz.

                Kürdistan’ı yıllardır kana buladığınız, Kürtleri yıllardır katlettiğiniz yetmedi mi? Şimdi bu katliamlarınızı bütün ülkeye yaymaya çalışıyorsunuz. Metodlarınız da sizin gibi alçakça ve kalleşçe. Çünkü sizin erkekçe ortaya çıkıp mertçe savaşacak cesaretiniz yok. Siz ancak kandırdığınız ve ruhunu çaldığınız zavallıları kandırıp canlı bomba yaparak savaşabilirsiniz. Siz sadece masumları yakarak, taşlarla başlarını ezerek, bomba yerleştirdiğini arabaları hiçbir şeyden haberi olmayan insanların arasına sürerek kahramanlık yaptığınızı zannedersiniz.

                Değerli dostlar, kalbimizin bir yanı Halep’te zalimlerin bombalarıyla hayatını kaybedenlerle atarken, dün de İstanbul’daki bombalı eylemde hayatını kaybedenlerin acısıyla uyandık. Yarabbi, bu karanlık gecenin yok mu sabahı derken, her gün zulmet ve kasvet daha da artmaktadır. Ama inanıyoruz ki, bu günler de geçecek. Bu ümmet bir gün üzerindeki ölü toprağı atacak ve küllerinden bir kez daha dirilecektir. Bütün insanlık bu ümmetin uyanışını beklemektedir.

                Batı dünyası içimize yerleştirdiği hainler vasıtasıyla her gün bizi birbirimize kırdırmakta, kendi emellerini içimizdeki hainler vasıtasıyla yapmaya çalışmaktadır. İnsan haklarını sadece kendileri ve kendilerine yandaş olanlar için önemseyen Batı dünyası, ölenler Müslüman olunca hiç sesi çıkmamakta, adeta üç maymunu oynamaktadır. Ne diyelim Allah onları başlarına musallat etsin, Allah onları birbirlerine düşürsün ve birbirlerinden intikam almalarını nasip etsin.

 

                Bütün insanlık doğumuyla cehaleti yerle bir eden Sevgili Peygamberimizin bir kez daha doğuşunu beklemektedir. Rabbim bizleri O kutlu yoldan ayırmasın, bizleri sadece O’nu rehber ve önder kabul edenlerden eylesin. Rabbim bizleri O’nun getirdiği kutlu mesajı anlamayı ve anlatmayı nasip eylesin.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *