0

 

Sizler o kadar lanetlisiniz ki, insanların en mutlu günlerini bile kana bulayacak kadar canavarlaştınız. O kadar alçaldınız ki, sizleri ifade edecek kelimeleri artık lügatlerde bulamıyoruz.

Hangi dilden, hangi inançtan, hangi ırktan olduğunuz hiç önemli değil, ne adına, kimin adına yaptığınız da önemli değil. Sizleri bütün dillerin, bütün inançların ve bütün ırkların diliyle lanetliyorum.

Genelde ümmet özelde ise ülkemiz 21. yüzyılın haçlı saldırılarıyla karşı karşıyadır. Modern görünümlü barbarlar hiçbir kural ve ahlak tanımadan, asker ve sivil dinlemeden topyekün saldırıya geçtiler. İslam düşmanları saldırılarını içimizdeki hainler aracılığıyla yapmakta, 15 Temmuzda milletten yedikleri zokanın acısını çıkarmak istemektedirler.

Paralel din yapılanması ile Müslüman halkımızın dini hassasiyetlerini sömüren FETÖ, yine İslam adı altında İslam’a düşmanlık yapan IŞID ve Kürtlerin haklarını savunma yalanıyla ortaya çıkan ancak Kürtleri öldürmekten başka bir marifeti olmayan PKK. Ortak yönleri İslam ümmetine ve ülkemize düşman olmaları ve aynı yerden kontrol ediliyor olmalarıdır.

Ümmetin coğrafyasını parçalayarak emellerini gerçekleştirmek isteyen haçlı zihniyeti, son bir kez daha acımasızca saldırılarını gerçekleştirmektedir. Bizler millet olarak birbirimize sahip çıkıp, şer güçlerin oyunlarına gelmediğimiz zaman onlara en büyük dersi vermiş olacağız. Bizleri ırk, mezhep, bölgecilik üzerinden birbirimize düşürmeye çalışmaktadırlar.

Üst Akıl dediğimiz olay Haçlı zihniyetinden başka bir şey değildir. Emperyalist güçler yekvücut olmuş. Suriye ve Irak’tan sonra Türkiye’yi de aynı akıbete uğratmak istiyorlar. Ne yazık ki, terör eylemlerini yapanlar bunları kendi adlarına yapmıyorlar. Kürtler adına Kürtleri öldürenler ne kadar yerli. Zihnen dışa bağımlı olan bu güruh, üslendiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktadır. Darbe girişimine sessiz kalarak zımnen destek veren HDP/PKK, iki haftadır olan olayların hiçbirine tepki vermezken Gaziantep saldırısına hemen tepki verdi. Yani IŞID yaptığı terör de kendilerinin yaptırdıkları masum bir eylem öyle mi? Sizin IŞID’ten ne farkınız var söyler misiniz. Sizin öldürdükleriniz insan değil mi? Onlar Kürt değil mi? Yoksa onlar hasbelkader karakolların yanında bulundukları için ölüm gelip onları bulmuş öyle mi? Siz patlattığınız bombalara kimleri öldürmesi gerektiğini de yazın bundan sonra olur mu?

FETÖ zihniyeti karanlık emellerine ulaşmak için her türlü hainle işbirliği yapmaktan çekinmiyor. Işık evlerinde yetişenler insanlarına karanlıkları yaşatmak için her türlü hainliği yapmaya devam edecek. Aynı şekilde PKK ve İŞID’ te her türlü ihaneti yapmaktan geri durmayacak.

 

Ümmet olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımızın olduğu günlerden geçiyoruz. Allah ipine (Kuran’a ve Sünnete) sımsıkı sarılmanın zamanıdır. Ümmet olarak fitnelere karşı uyanık olmak ve sergilenmek istenen oyunları görmek zorundayız. Herkesin kendi durumuna göre sorumluluğu vardır. Bugünlerde rehavete kapılıp vazifemizi yapmazsak bunun vebalini çok kötü ödemek zorunda kalırız. Ümmet ve halk olarak, ülke olarak büyük bir imtihandan geçmekteyiz. Kimse güzel günlerin hayaliye yatmasın. Bu ümmete rahat yüzü vermeyecekler. Tarihin akışı bize bunu gösterdi, ilahi adale tecelli edene kadar da bize rahat yüzü vermeyecekler.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *