Gençlik Merkezi İlçe Müdürlüğünün koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikler kapsamında Beşiri Anadolu Kız Meslek lisesinde okunan kitaplar üzerinde oturum düzenlendi. Oturuma İlçe kaymakamı Mustafa Maslak, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Ender Hazal, Eğitim Bir Sen İlçe Şube Başkanı İshak Aksoy, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Kaymakamı Mustafa Maslak'ın konuşmasıyla başlayan 'Kitap Okuma Meclisi', öğrencilerin okudukları kitapları anlatması ile devam etti. Okudukları kitapları anlatırken öğrencilerin gözlerinde ışık ve istek okunuyordu.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Eğitim Bir Sen İlçe Şube Başkanı İshak Aksoy; 'İlk emri oku olan medeniyetimizi okuyacağız, kendimizi okuyacağız, çevremizi okuyacağız ve dünyayı okuyacağız ve bu okumalar bizi geleceğe taşıyacak... Ufkumuz dünyayı gezecek ve okuyacağız... Yani kendimize ve medeniyetimize yabancılaşmadan okuyacağız ve Akif'in hayali olan Asım'ın nesline ulaşacağız... Bu seviyeli ortamı oluşturan tüm yöneticilerimize canı gönülden teşekkür ederiz. Kaymakamımız Mustafa Maslak beye Spor Ve Gençlik Müdürlerimize katılımı sağlayan herkese teşekkür ederiz. (İLHAN YILDIZ)




