Kırıkkale genelinde 3 ve 4 Nisan 2026 tarihlerinde planlı bakım ve altyapı çalışmaları kapsamında geniş çaplı elektrik kesintileri uygulanacak. Enerjisa Başkent EDAŞ tarafından paylaşılan bilgilere göre özellikle 4 Nisan Cumartesi günü kesintiler birçok ilçede gün boyu sürecek.

Kesintilerden Bahşılı, Balışeyh, Keskin, Delice, Sulakyurt, Yahşihan ve Merkez ilçeleri başta olmak üzere il genelinde çok sayıda yerleşim yeri etkilenecek.

6 il için kuvvetli yağış uyarısı
6 il için kuvvetli yağış uyarısı
İçeriği Görüntüle

4 Nisan’da Gün Boyu Kesinti

4 Nisan’da birçok ilçede elektrik kesintileri sabah saat 09.00’da başlayacak ve çoğunlukla 17.00’ye kadar devam edecek. Bazı bölgelerde ise kesintiler 17.30 veya 18.30’a kadar uzayabilecek.

  • Bahşılı ve Balışeyh: Gün boyu sürecek kesintiler planlanırken bazı mahallelerde saat 09.30 sonrası kesintiler yaşanacak.
  • Keskin: Yenice Mahallesi Yayla Sokak kesintiden etkilenecek.
  • Yahşihan: Erenler ve Bayraktepe mahallelerinde çok sayıda sokakta kesinti uygulanacak. Ayrıca Yenişehir Mahallesi’nde sabah saatlerinde kısa süreli kesinti olacak.
  • Delice (Çerikli Beldesi): Cumhuriyet, Merkez, Sakarya ve Gökçebel mahallelerinde geniş kapsamlı kesinti yapılacak.
  • Kırıkkale Merkez: Kızılırmak Mahallesi ile Ahılı bölgesine bağlı birçok sokakta kesinti yaşanacak. Bağlarbaşı Mahallesi’nde de akşam saatlerine kadar elektrik verilemeyecek.

3 Nisan’da da Kesintiler Var

3 Nisan tarihinde ise Merkez, Yahşihan ve Sulakyurt ilçelerinde farklı saat aralıklarında planlı kesintiler uygulanacak. Özellikle Merkez’de Yeni Mahalle ve Yahşihan’da Yenişehir Mahallesi etkilenecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ