Batman’da Civciv Fiyatları Yükseldi Köy Civcivi 100 TL Oldu
Batman’da Civciv Fiyatları Yükseldi Köy Civcivi 100 TL Oldu
İçeriği Görüntüle

“Kan Bağış Şenliği” Değerlendirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, 30 Nisan tarihinde düzenlenen geniş katılımlı “Kan Bağış Şenliği” kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı. Organizasyonun kentte oluşturduğu farkındalık ve gönüllü katılım süreci değerlendirildi.

Eğitimcilere Plaket ve Teşekkür Belgeleri Verildi

Ziyaret kapsamında Türk Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’e plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Kan bağışı organizasyonunda gönüllü olarak görev alan okul müdürleri ile öğretmenlere de katkılarından dolayı teşekkür belgeleri verildi.

Gönüllülük ve Dayanışma Vurgusu

Programda, kan bağışının toplumsal dayanışma açısından taşıdığı öneme dikkat çekilirken, eğitim camiasının organizasyona verdiği desteğin örnek bir dayanışma ortaya koyduğu ifade edildi.

Program Hatıra Fotoğrafıyla Sona Erdi

Teşekkür programı, katılımcıların günün anısına çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: MUHARREM KAYIK