Parkta Oynarken İşitme Cihazını Kaybetti
Batman Pazaryeri Mahallesi 2714. Sokak’taki parkta arkadaşlarıyla oyun oynayan 9 yaşındaki A.E., bir anda işitme cihazının kulağında olmadığını fark etti. Ailesine haber veren küçük çocuk, büyük bir endişe yaşarken, ailesi de kendi imkanlarıyla parkta yaptığı aramalarda sonuç alamadı.

112 Acil Çağrı Merkezi Devreye Girdi
Durumun ciddiyetini fark eden aile, kayıp işitme cihazının bulunması için 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Çağrıyı alan Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, olay yerine sirenlerle gelerek çocuğun umutlarına ortak oldu.

İtfaiyeciler Yangın İçin Değil Kayıp İşitme Cihazı İçin Seferber Oldu-1

Batman Körük Kavşağı'nda Maddi Hasarlı Kaza
Batman Körük Kavşağı'nda Maddi Hasarlı Kaza
İçeriği Görüntüle

İtfaiyeciler Titizlikle Aradı
İtfaiye ekipleri, küçük A.E.’nin oyun oynadığı bölgede geniş çaplı bir arama başlattı. Çimlerin, oyuncakların ve oturma alanlarının detaylı şekilde kontrol edildiği çalışmalarda kısa süre içinde cihaz bulundu. Hassasiyetle yürütülen arama sonucunda bulunan işitme cihazı, küçük çocuğa teslim edildi.

Aile Büyük Sevinç Yaşadı
İşitme cihazını teslim alan çocuk ve ailesi, büyük sevinç yaşadı. Batman İtfaiyesi’nin yalnızca felaket anlarında değil, insani ve sosyal konularda da ne denli duyarlı bir yaklaşım sergilediği bir kez daha ortaya çıktı.

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN