İLUH DEVLET HASTANESİ İÇİN 13 KALEM TIBBİ CİHAZ ALINACAK

İLUH DEVLET HASTANESİ İÇİN 13 KALEM TIBBİ CİHAZ ALINACAK




MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI İLUH DEVLET HASTANESİ İÇİN 13 KALEM TIBBİ CİHAZ ALIMI
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Müdürlüğümüze Bağlı İluh Devlet Hastanesi için 13 Kalem Tıbbi Cihaz Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN:2023/538926
 
1-İdarenin
a) Adı:İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi:Batman İli Sağlık Müdürlüğü (Kültür Mah. Üniversite Cad. No: 21) MERKEZ BATMAN Merkez/BATMAN
c) Telefon ve faks numarası:4882139075 - 4882151948
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı:Müdürlüğümüze Bağlı İluh Devlet Hastanesi için 13 Kalem Tıbbi Cihaz Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı:13 Kalem Tıbbi Cihaz Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer:Batman İluh Devlet Hastanesi
ç) Süresi/teslim tarihi:Malın / işin sözleşme süresi 24 aydır. Sağlık tesisinin resmi siparişi üzerine yüklenici firma/ firmalar uhdelerinde kalan tıbbi cihazları 30 gün içinde idarenin belirleyeceği yere faal bir şekilde teslim edecektir.
d) İşe başlama tarihi:5 gün içinde işe başlayacaktır.
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati:09.06.2023 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres):Batman İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
- İstekli firmalar ihale tarihi itibariyle teklif etmiş oldukları ürünlere ilişkin Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu belgelendireceklerdir. Teklife esas ihale konusu malzemelerin teknik şartnamesinde farklı ebat/boyutların belirtilmesi durumunda da her bir ebat/boyut için Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğuna ilişkin detaylandırılmış ihale sıra no’su ile belirtilen belge/ belgelere ait bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.
- İstekli firmanın üretici veya ithalatçı (tedarikçi) bir firmanın bayisi olarak teklif vermesi durumunda; Teklife esas ürünün Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kaydı ile birlikte bu ürünün/cihazın üreticisinin veya ithalatçısının (tedarikçisinin) Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kayıtlı olduğunu ve kayıtlı bu üretici veya ithalatçının (tedarikçinin) bayisi olduklarını, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) ait internet sayfasından alacakları ana ekran görüntüsü çıktılarına (kaşe, imza yaparak ve ihale sıra no’su belirtilerek) ait bilgileri yeterlik tablosunda belirteceklerdir. İstekli firmaların Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) ait internet sayfasından alacakları Taahhütname vb. internet çıktıları kabul edilmeyecektir.
- Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun (TİTCK) 15.05.2014 tarih 29001 sayılı Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliğinde belirtilen "Satış Merkezi Yetki Belgesi" olması zorunludur.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
 
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:
- 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.12. 13 kalemler için teklif edilecek cihazlar en az iki (2) yıl garanti kapsamında olmalıdır.
- 1. 2. 9. ve 13 Kalem için teklif verilecek ise; teklif verecek firma garanti süresi dolduktan sonra en az beş (5) yıl yedek parça teminat garantisi vermelidir.
 
4.3.2.
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
- 1. 2. 10. Kalem için teklif verilecek ise; teklif veren firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi bulunmalı ve teklif verdiği cihazın adı ve markası TSE Hizmet Yeterlilik Belgesinde olmalıdır.
- 1.ve 2. Kalem için teklif verilecek ise; teklif veren firmanın tıbbi cihaz yönetmeliği, vücuda yerleştirilebilir aktif cihaz yönetmeliği, vücut dışında kullanılan tıbbi tanı cihazları yönetmeliği kapsamında tıbbi cihaz satış, reklam ve tanıtım yönetmeliği gereğince satış merkezi yetki belgesine sahip olmalıdır.
- 4. Kalem için teklif verilecek ise; teklif edilecek cihaz Avrupa Birliği (AB) ülkesi menşeli olmalıdır.
- 4. Kalem için teklif verilecek ise; teklif edilecek cihaz uluslararası geçerli kalite belgesine (CE , ISO) haiz ve Ulusal Bilgi Bankası ‘na kayıtlı olmalıdır.
- 6. Kalem için teklif verilecek ise; teklif edilecek cihaz ASTM E-1965; IEC 60601-1; 60601-1-1-2 (EMC) standartlara uygun olmalıdır.
- 8. Kalem için teklif verilecek ise; bataryalı sistem, uluslararası standartlara uygun olmalıdır.(CE ,ISO ,FDA vb. )
- 8. Kalem için teklif verilecek ise; teklif edilen bataryalar UL onaylı olmalıdır.
- 10. Kalem için teklif verilecek ise; teklif edilecek cihazın CE kaydı bulunmalıdır.
- 13. Kalem için teklif verilecek ise; teklif edilecek cihazın CE belge ve işaretleri teklifle birlikte verilmelidir.
- Bu bilgilere ait belgeler yeterlik tablosunda belirtilecektir.
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
- 3. 6. 9. 10. 12 ve 13 kalemler için teklif veren istekli/aday firmalardan numune istenecektir.
- İstekli/aday firmalar; teklif verdikleri cihazlara ait tüm özellikleri gösteren orijinal ve Türkçe dili ile yazılmış bir adet orijinal katalog/broşür veya dokümanları verecektir. Bu belgelere ait bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.