Batman Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programlarıyla hem yetişkinleri hem de çocukları bir araya getirerek güzel anlar yaşatıyor. Hürriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen dördüncü iftar programında çocuklara özel etkinlikler düzenlenirken, eğlenceli anlar yaşandı.
İftar programına katılan çocuklar, Keloğlan, Nasrettin Hoca, Hacivat ve Karagöz gibi sevilen çizgi film ve halk kahramanlarının maskotlarıyla keyifli vakit geçirdi. Maskotları karşılarında gören çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, etkinlik boyunca çeşitli oyunlar ve gösteriler düzenlendi.
Ramazan etkinlikleri kapsamında, mahalle sakinleriyle bir araya gelinerek iftar sofrası kuruldu. Çocuklar için hazırlanan özel program, tiyatro ve animasyon film gösterimleriyle devam etti.
İftara katılan mahalle sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferini geçmişte olduğu gibi bugün de yaşadıklarını belirterek, programı düzenleyen Batman Belediyesi’ne teşekkür etti. Belediye yetkilileri ise Ramazan ayı boyunca bu tür etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.