HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, 13-21 Ekim İmam Hatipler Haftası kapsamında Antalya ÖNDER ve ANİMDER Başkanı Abdulkadir Göç’ü ziyaret etti.

Ziyarette imam hatip okullarına yönelik çalışmalar, gençlerin manevi gelişimi ve Antalya’da yürütülen İslami faaliyetler ele alındı.

Gençlerin Manevi Gelişimi Ele Alındı

Gençlerin yalnızca akademik başarıyla değil; ahlak, merhamet, sorumluluk bilinci ve toplumsal duyarlılıkla da yetişmesinin önemine dikkat çekildi. İmam hatip okullarının eğitim ve değer aktarımındaki rolü değerlendirilirken gençlerin kendi inanç, tarih ve kültürlerini tanıyan bireyler olarak yetişmesinin önemine vurgu yapıldı.

Siirt'te kontrolden çıkan otomobil bir evin bahçesine uçtu: 4 yaralı
Siirt'te kontrolden çıkan otomobil bir evin bahçesine uçtu: 4 yaralı
İçeriği Görüntüle

Aile, Eğitimci ve Sivil Toplum İş Birliği

Ziyarette Antalya’da gençlere ve ailelere yönelik manevi çalışmaların yaygınlaştırılması konusu da gündeme geldi. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve sağlam bir karakter geliştirmesi için ailelerin, eğitimcilerin ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde hareket etmesi gerektiği belirtildi.

Karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ