Batman
Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen yıl sonu sergisi
etkinliğine İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fahrettin NAS, İl Tarım ve Orman
Müdürü Mehmet AYDIN, Valilik Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir
ARSLAN, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selçuk AKGÜL, Milli Eğitim Şube Müdürleri
Abdurrahim KUSEN, M. Şirin TEMİZ, öğretmenler, usta öğreticiler, kursiyerler,
öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış kurdelesi kesildikten sonra, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri Batman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde coşkulu bir şekilde başladı. Sergi alanı, el emeği göz nuru eserlerle ve renkli stantlarla süslendi. Kursiyerlerin emeklerini yansıtan ürünler özenle sergilendi.
Ziyaretçiler, stantları tek tek dolaşarak kursiyerlerin yeteneklerini ve üretimlerini yakından gözlemleme fırsatı buldular. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerinin hafta boyunca süreceğini ve birçok farklı etkinlik ve programın yer alacağını aktardı.
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri, katılımcıların bilgi ve becerilerini paylaşma, yeni şeyler öğrenme ve kişisel gelişimlerini destekleme amacını taşımaktadır. Bu tür etkinlikler, toplumda sürekli öğrenme kültürünün geliştirilmesini teşvik etmekte ve insanların kendilerini sürekli olarak geliştirmelerine olanak sağlamaktadır.
Hayat boyu öğrenmenin önemini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fahrettin NAS; insanlara potansiyellerini keşfetme ve yeni yetenekler kazanma fırsatları sunduğunu belirtip yıl sonu sergisi etkinliğine katılanlara teşekkür edip, usta ve kursiyerleri kutlayıp başarı diledi. MUSTAFA KAYNAK





