image

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebeti ile TPAO Kristal Park’ta Belediye tarafından kahvaltılı program düzenlendi. Dün saat 10.00'da düzenlenen programa Belediye başkanı Ertuğrul Şevket Aksoy ve bazı Engelli STK üye ve başkanları da katıldı. Program Ertuğrul Şevket Aksoy'un konuşması ile devam etti. Engellilerin sadece yılda bir dile gelmesine sitem eden Aksoy,"Dünya engelliler gününüz kutlu olsun, bu günün sizin sorunlarınızın masaya yatırılması, toplumun bütün kurumlarının bu sorunlara süratli, etkin çözümler bulmaları için bir vesile olmasını diliyorum. Keşke engellilerin durumları ile ilgili kaygıları, sıkıntıları, üzüntüleri olmasaydı. Engelli kardeşlerimiz bu durumlarından ötürü utanç duymamalı ve girişimciliklerinden ödün vermemelidirler."dedi.

ENGELLİLERE ÖZEL OTOBÜS ALINDI

Engellilerin sorunlarını engellilerle beraber çözeceklerini belirten Aksoy,"Engelliler için bazı projelerimiz var bunlardan bir tanesi engelliler için almış olduğumuz yarım otobüs emrinizdedir. Batman’da açılacak olan spor kompleksinde haftanın belirli gün ve saatlerini engelli kardeşlerimize ayıracağız."dedi.

Engelli park yerlerini işgal eden şoförlere tepki gösterilmesi gerektiğini ve engellilerin sorunların toplumun sorunu olduğu belirtilen program Aksoy'un,"Biz sizin için köprü olacağız siz de geçeceksiniz." cümlesi ile son buldu. İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *