image

Kozluk ilçe merkezinde köstebek yuvasını andıran ve bir türlü yapılmayan yollar vatandaşları çileden çıkardı. Bozuk yollara tepki gösteren Kozluklular, yetkililerden özellikle yağışlı günlerde çamurlaşan ve geçilmez bir hal alan yolların yapılmasını istediler.

İlçede Kozluk Devlet Hastanesi, Kozluk Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Ortaokuluna giden yolların yapılmamasından yakınan Kozluklular, okul ve hastane güzergâhında olan yolların yapılmamasının utanç verici bir durum olduğunu belirttiler.

Her gün yüzlerce öğrenci, özellikle yağmurlu günlerde çamurlu ve su dolu çukurlu yollardan geçmek zorunda kalıyor. Çukurlar ise kazalara davetiye çıkarıyor. Kimi araç sahipleri ise yol üzerlerinde bulunan çukurları fark edemediği zaman kazalarla karşı karşıya kalabiliyor.

Hastane ve okullara giden yol üzerinde bulunan esnaflar da duruma tepkilerini göstererek, yetkililerin bozuk yolların onarılması, yapılmamış yolların ise yapılması noktasında hassas davranmaları gerektiğini söylediler.

Bozuk yolların yapılmasını isteyen ilçe esnafından Diyadin Adanır, “İş yerimizin bulunduğu bu yol birçok okula ve hastaneye giden işlek bir caddedir. Aynı zamanda merkezidir. Hastane ve okul yoluna giden yollardan olması sebebiyle işlektir. Yağışlı günlerde okul öğrencileri başta olmak üzere birçok vatandaş çamurlu ve çukurlu yollardan geçiyor. Bu görüntü Kozluğumuza yakışan bir görüntü değildir! Esnaflar olarak bizler de yapılmayan yollardan dolayı ara ara mağdur oluyoruz. Yetkililerden bu işlek yolun bir an önce yapılmasını talep ediyoruz.” dedi. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *