image

15 Temmuz gecesi, FETÖ örgütünün darbe girişimi ardından, Cumhurbaşkanın vatandaşları meydanlara davet etmesi üzerine İstanbul’da ikamet eden, Sasonlu Ayhan TAŞDEMİR, meydana çıkıp darbe girişimini engellemek isterken FETÖ mensuplarının açtığı ateş sonucu yaralanmıştı.

Kaymakam Tekin DUNDAR, Belediye Başkan Cuma UÇAR ve diğer kurum amirleri ile birlikte Ayhan TAŞDEMİR ve ailesine ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Kaymakam Tekin DUNDAR “15 Temmuz’da sokağa çıkarak büyük bir demokrasi destanı yazan vatandaşlarımız dünyaya eşsiz bir demokrasi dersi verdi. Darbe girişiminde gördük ki milletimiz, milli iradesini korumak için gerekirse canını ortaya koyuyor. Bu hain girişimi ve arkasındaki her türlü oluşumu lanetliyoruz. Milletimizin ortaya koyduğu bu birliktelik ruhunun daha da güçlü bir şekilde devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Aziz Milletimiz dünyada hiçbir örneği olmayacak şekilde tankların, uçakların önüne geçerek tarihe ismini yazdırdı. O gün hainlerin hesap edemediği şey bu milletin azim ve kararlıkla ve korkusuzca sokağa inmesiydi. 15 Temmuz Milletimizin birliğini ve beraberliğinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Bu vesileyle; şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.” Dedi. Şevki Aslan 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *