image

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Bilişim Teknolojisi Rehber Öğretmenleri ile Fatih Projesi Değerlendirme Toplantısında bir araya geldi.

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, teknolojinin çok önemli olduğunu ama doğru kullanılmazsa zararlı olabileceğini hatırlatarak, şunları belirtti:

“Okullarımızda Fatih Projesi kapsamında kurulan etkileşimli tahtalarımız var, çocuklarımızın bundan azami derecede faydalanması için sizlere çok iş düşüyor. Fatih Projesi dünyanın en pahalı projelerinden biri ve bu projenin en önemli ayaklarından biri de EBA’dır (Eğitim Bilişim Ağı). Eğer biz çocuklarımıza EBA’yı en verimli şekilde kullandırabilirsek, çocuklarımız da Fatih Projesi’nden en iyi şekilde faydalanmış olacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak EBA’nın öğrenci ve velilere tanıtımı için ‘EBA Tanıtım Günleri’ düzenlemeyi planlıyoruz. Bu amaçla, sizlerle ve okullarımızda görevli Rehber Öğretmenlerimizle ayda bir toplantı yapacağız.” 

Kurtaran, konuşmasının ardından öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. Toplantı BT İl Koordinatörü Ömer Çiftçi’nin bilgilendirme sunumuyla devam etti. Mehmet Emin Uraz

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *