image

Kozluk İlim Der yardım komisyonu, Kurban bayramı münasebetiyle ilçede  tespit edilen 180 muhtaç aileye kurban eti yardımında bulundu. Dernek üye ve gönüllülerince kesilen kurbanlıklar, paketlenerek fakir ve muhtaç ailelere ulaştırıldı.

 

 

Ayrıca Kobane’de yaşanan çatışmalardan dolayı evlerini terk edip Kozluk ilçesinde barınan 14 Kobane’li aileyi de unutmayan Kozluk İlim Der, gıda, beyaz eşya ve kurban eti yardımında bulundu.

 

 

Çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Kozluk İlim Der Başkanı Abdulcelil Bala, “Dernek üyelerimizce kesilen kurbanlıklar, üyelerimizin gayret ve çalışmalarıyla, fakir ve muhtaç ailelere ulaştırıldı. Muhtaçları tespit etme ve gerekli olan ihtiyaçlarını imkânlarımız ölçüsünde giderme noktasında çaba gösteriyoruz. ‘’ dedi.

 

 

Kozluğ’a yerleşen 14 Kobane’li aileye dönük her türlü desteklerinin devam ettiğini söyleyen Bala, yapılan yardımlarda emeği geçen dernek üye ve gönüllülerine de göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür dileklerini  iletti.  (Muhammed Said Aksoy- İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *