image

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, terör devleti İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla dün cuma anamazını müteakiben saat 13.00 da Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde kitlesel basın açıklaması düzenledi.

 

Terör devleti İsrail’e lanetlerin yağdığı basın açıklamada Batman halkı yedi den yetmişe hazır bulundu. “Kudüs için canımız feda” sloganlarının atıldığı basın açıklaması kuranı kerim tilavetiyle başladı.

 

“İslam’ın tüm mukaddesatı özgürlüğe kavuşuncaya dek…”

 

Kürtçe bir konuşma yapan Molla Beşir Şimşek, İsrail’in şuana kadar bu kadar cesaret göstermediğini söyledi. Mescidi Aksa’ da yapılamalardan Müslümanlarında suçlu olduğunu söyleyen şimşek konuşmasında; “Ey mübarek Kudüs sen o haldesin bizler utanıyoruz kadınlarımıza bakmaktan camilere gitmekten utanıyoruz. Kendimizi zillet altında görüyoruz. Sen işgal altında olduğun müddetçe bizler başımız eğik, utanacağız. Üzüntülüyüz kalbimiz mahzundur. Vallahi sen özgür olmadıkça, senin ve İslam’ın tüm mukaddesatı özgürlüğe kavuşuncaya dek sana söz veriyoruz ki mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün dinimize sahip çıkmadığımız için bu hale düştük. Eğer mübarek Kudüs’ün özgürlüğünü istiyorsak, Irak, Suriye, Mısır ve kürdisatan’ın özgürlüğünü istiyorsak unutmayalım ki gerçek özgürlük vadi veren âlemlerin rabbi olan Allah (c.c) tır. El ele vermemiz ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmemiz lazım.” Dedi.

 

“Küresel küfür güçleri tüm renkleriyle destek vermekte

 

Molla Beşir Şimşek’in Kürtçe konuşmalarının ardında açıklamayı Mustazaflar Cemiyeti Şube Başkanı Davut Şahin okudu. İsrail Terör Örgütü, kuruluşundan bu yana Filistin ve çevresindeki Müslümanlara sürekli zulüm ettiğini söyleyen Şahin, “Mel’un İsrailin Dünya politikasına bakıldığında, hem öz güçleri hem de İslam ülkeleri içerisindeki yerel Uşak ve Piyonları vasıtasıyla,  her bir İslam ülkesini Kudüs’e dönüştürmeye çalışıyor. Küresel küfür güçleri tüm renkleriyle İsrail in bu projesine  bütün imkânlarıyla destek vermekte, bütün uşaklarını bu anlamda devreye sokmaktadır. Bundan dolayıdır ki Özellikle İslam ülkeleri içerisinde bir  yandan  savaşlar  ve kargaşalar  çıkartılırken, diğer taraftan başka küfür devletleri, kurtarıcı olarak devreye girmekte, oradaki varlıklarımızı tahrip etmekte ve sonraki aşamalarda İsrail’in çıkarlarına hizmet edecek yapılar yerleştirmektedir. Yine İslam ülkeleri içerisinde gerçek anlamda İslam’a hizmet eden, Kur’an-ı Kerim i hakim kılmaya çalışan İslami yapılara Marksist, Sosyalist  veya Emperyalist uşaklarının eliyle saldırarak imha etmeye çalışmakta, hayat hakkı tanımamaktadır. Dolayısıyla etrafımızda da gördüğümüz gibi, her taraf yakılıp yıkılmakta, milletin malları talan edilmekte, Mukaddes kitabımız Kur’anı Kerim yakılmakta, ayaklar altına alınıp çiğnenmektedir.  Bütün bunlar bizzat İsrail in politikaları ve varlığının devamı için yapılan eylemlerdir.  İsrail’in uşak ve hizmetkârları çoğaldıkça İsrail de Kuduz Köpek gibi etrafındaki Müslümanlara saldırmakta, hatta Mescidül Aksa nın içine potinleriyle girme cesaretini kendinde görmektedir.” Dedi.

 

“Müslümanlar, Rablerine  nasıl hesap verecekler?”

“Ey Müslümanlar; bakın Mukaddes Kitabınız Kura’n-ı Kerim İsrail uşağı Marksist, Sosyalist ve Emparyalistlerin eliyle yakılıyor, ayaklar altına alınıyor. Mübarek Mescidül Aksa Mel’un Yahudilerin  potinleriyle kirletiliyor, sizin İslam’a duyarlılığınız nerede?”  diyen Şahin;

Sizin Kur’ an a sahipliğiniz nerede?  Rabbinize verdiğiniz söz nerede?  İslam’ın mukaddesatlarına yapılan bu saldırı ve hakaretlere karşı duyarsız kalan Müslümanlar, Rablerine  nasıl hesap verecekler? Bu ürkeklik, bu korkaklık sizi Allahın azabından kurtaracak mı? Zillet, Müslümanlar için en büyük ölümdür, zillet içerisinde yaşamaktansa yerin altı yerin üstünden daha şereflidir. Burada Rabbimize söz veriyoruz: İslam’ın bütün mukaddesatlarına sahip çıkarak, küfrün her çeşidine karşı şereflice, onurluca, Hüseyinvari bir duruş sergileyeceğiz. Şu unutulmamalıdır ki İsrail ile  Sosyalist ve Emperyalist uşakları sadece ve sadece, İslam’ın kahraman evlatlarının hiç bir şeyden çekinmeden  Ashabı Kiram gibi bir duruş sergilemekten korkmaktadırlar. Dolayısıyla nerede İsrail ve uşaklarının saldırısı varsa,  orada İslam’ın izzetine sahip çıkacak  İslam’ın kahraman evlatlarının olması lazım.  

Mustazaflar Cemiyeti olarak; İsrail in mukaddes beldelerimize karşı yaptığı bu alçaklığı ve dünyanın neresinde olursa olsun İslami değerlerimize yapılan saldırı ve hakaretleri en şiddetli şekilde lanetliyor,  bunları yapan alçakların yüzüne tükürüyoruz.” Dedi.

 

“İsrail ve uşaklarının cesaretleri, ümmetin parçalanmışlığından kaynaklanıyor.”

 

Başta Kürdistan’ın izzetli Müslümanları olmak üzere tüm dünya Müslümanlarına seslenerek hatırlatmada bulunan Şahin; “İsrail ve uşaklarının cesaretleri, ümmetin parçalanmışlığından ve bölünmüşlüğünden kaynaklanıyor. Oysa Rabbimiz bizleri, mübarek Kitabının Saf Süresi 4. Ayet-i Kerimesinde şöyle uyarıyor:   “Şüphesiz Allah, kendi yolunda, sanki birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak çarpışanları sever.” Eğer Müslümanlar izzetli bir hayat yaşamak istiyorlarsa, Rabbimizin bu emri gereği,  bir an önce birbirleriyle kenetlenip küfri akımlar karşısında yekvücut olmalarının İlahi bir yükümlülük olduğunu hatırlatıyoruz.” Dedi.

 

İsrail terör örgütüne lanetlerin yağdığı basın açıklamasının sonunda Molla Abdurrahman İçlek hoca kapanış duasını yaptı. Kitlesel basın açıklamada yapılan dokunaklı konuşmalardan etkilenen vatandaşlar gözyaşlarına hâkim olamadı. Yapılan duadan sonra kalabalık vakarlı bir şekilde dağıldı. (Vedat Aydın)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *