image

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti Batman Valisi Azmi Çelik başkanlığında vakfın toplantı salonunda yapıldı. Vali Çelik’in başkanlığında yapılan Vakıf Mütevelli Heyeti toplantısına, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, Tarım Müdür Vekili Cemal Tüzün, İl Müftüsü Hasan Çağlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Direk,  Defterdar Vekili Hakan Özsuer, Pazaryeri Mahalle Muhtarı Hamdin Keskin, Çarıklı Köyü Muhtarı İhsan Çağır, Talesemi Derneği Başkanı Meleddin Yıldırım, Kızılay Derneği Başkanı Sebahattin Tezdiğ ve hayırsever iş adamları M. Salih Ataç ve Mehmet Şirin Orhak katıldı.

 

Vakfa yapılan yardım müracaat talepleri ve vakfın diğer faaliyetlerinin değerlendirilmesi gündemiyle toplanan Mütevelli Heyetine SYDV Müdürü Beşir Arslan tarafından 2014 yılında yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapıldı.

 

Toplantıda, gündeme ilişkin maddeler değerlendirilirken SYDV tarafından yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda daha iyi bir hizmetin sunulması için yapılması gerekenler görüşüldü.

 

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ziyaret

Vali Azmi Çelik, SYDV Mütevelli Heyeti toplantısından sonra Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü de ziyaret etti.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Veysel Direk ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Çelik, müdürlük binasında incelemelerde bulundu. Ziyarette, İl Müdür Vekili Veysel Direk tarafından kurumun çalışmaları hakkında Vali Çelik’e bilgi verildi.(M. Emin Uras)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *