image

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'i ziyaret eden LÖSEV Batman Temsilcisi Abdurrahman Kandemir, amaçlarının toplumun dikkatini Lösemili çocuklara çekmek olduğunu söyledi.

 

Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle Lösemili çocuklar ve Batman LÖSEV komitesi, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti. Her yıl Kasım ayının ilk haftasında kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle, ziyarete gelen Lösemili çocukları makamında konuk eden Çelik, bir süre çocuklarla ve Batman LÖSEV komitesi üyeleriyle sohbet etti.

 

LÖSEV’in Batman’daki faaliyetleri hakkında bilgi veren LÖSEV Batman Temsilcisi Abdurrahman Kandemir, “Ülkemizde lösemili çocuklar için biri uluslararası, biri de Kasım ayının ilk haftasında kutlanan iki Lösemili Çocuklar Haftası bulunmakta. Bu haftalarda yapılan etkinliklerle toplumun dikkatini lösemili çocuklara çekmek ve toplumu korunma konusunda bilinçlendirmektir.”diye konuştu.

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Çelik, “Lösemili çocuklarımız hepimizin emanetidir. Bir amaç ve hedef uğruna bir araya gelmiş olmanız, güzel bir dayanışma örneğidir. Aynı zamanda bu dayanışmanız toplumda duyarlılık oluşturuyor. Milli Eğitim olarak her zaman sizin yanınızdayız. Lösemi hakkında bilinçli bir neslin oluşması için, okul öncesi ve ilkokullarımızda eğitici çalışmalarımız olacak.”dedi. Çelik ziyaretin sonunda lösemili çocuklara çeşitli hediyeler verdi. (İlhan Yıldız)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *