image

Mescid-i Aksa'ya yönelik Siyonist işgali kınaya Eğitim Bir Sen Batman Şubesi, mabetlere saldıran zihniyetin Filistin’de de, Kürdistan’da da aynı olduğunu belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet ERGİN, mabetlere ve Kutsi kitaplara saldıran zihniyetlerin tarihte İsrail ve işbirlikçileri olduklarının tescillendiğini söyleyerek, “Kutsal kitabın yakılması için ses çıkarmayan sözde Müslümanlar, ırkçılık ipine sarılarak, küfrün dalkavukluğunu yapabilmekteler. Yakın zamanda bölgemizde de yakılan Kur’an’ı kerimlerin, aynı zihniyeti taşıyan kesimler tarafından fiiliyata konduğu aşikâr bir eylemdi. Bu fiiliyatların altında yatan tek sebep, İslam’a olan sinsi düşmanlıklarıdır.”dedi.

İsrail'i şiddetle kınayıp lanetleyen Ergin, “ İsrail ateşle oynuyor. Bunun farkına varmalı, aksi halde kendi tutuşturduğu fitne ateşinde yanacağı konusunda uyarılmalıdır. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya yönelik Siyonist işgalin sona ermesi ve tekrarlanmaması için bölgedeki dinamiklerin ortak bir tepki vermesini sağlayacak insani, siyasi ve diplomatik girişim yapmalıdır.” İfadelerini kullandı. İdris Ekinci

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *