image

DESK Batman İl Başkanlığı Siyonist İsrail’in ilk kıblemize yönelik hain saldırısını sert ifadelerle kınadı.  DESK Batman İl Başkanı Mehmet Nezir Akkuş, “Ey İsrail! Pis ellerini kıblemizden çek. Aksi halde o eli kırarız.” Dedi.

 

Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Demokratik Ofis Sen Batman İl Başkanı Mehmet Nezir Akkuş, bir basın açıklamasıyla Siyonist terör rejimini kınadı. Akkuş, “İsrail iyice şımardı. İsrail, 100 kadar askerini Mescid-i Aksa’ya sokmuştur. Camii avlusunu tahrip ederek savaş alanına çeviren İsrail askerleri, Mescid-i Aksa’nın mihrabını da postallarıyla çiğneyerek Müslümanların kutsiyetlerine hakaret etmiştir.” İfadelerini kullandı. 

İSRAİL’DEN HESAP SORULMALI

İsrail’den hesap sorulması için Müslüman ülkelerin bir araya gelmesi gerektiğini belirten Akkuş: “ABD’nin ve sömürgeci emperyalist güçlerin şımarık çocuğu Yahudilerin bu iğrenç tahriklerini durdurması ve hesap sorulması için bütün Müslüman ülkelerin acil olarak bir araya gelmeleri gerekiyor. Müslümanlara yapılan bu hakaretin kabul edilebilir bir yanı yoktur. Uluslararası Müslüman birlikleri bir araya gelerek ortak deklarasyon yayınlayarak bu olayı kınamalı ve dünyaya duyurmalıdır. İsrail, bütün Müslüman âlemine manevi baskı ve zulüm yapmaktadır. Buna son verilmelidir. Bu kutsal mekânların, Yahudi askerlerinin postalları altında çiğnenmesine seyirci kalamayız. İsrail’i şiddetle kınıyoruz. Türkiye Yahudileri de bu aymazlığa sessiz kalmamalıdır. Onlarda tepkilerini göstermelidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak kendilerinden bunu bekliyoruz. Ey İsrail! Pis ellerini kıblemizden çek. Aksi halde o eli kırarız.” Dedi. Vedat Aydın

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *