image

Batman Üniversitesinde 2022-2023 Dönemi Akademik Kurul Toplantısının ikincisi gerçekleştirildi. 2 Şubat 2023 tarihinde Merkez Kampüs Konferans Salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilen toplantıya, tüm birimlerin akademik personeli katıldı.

Akademik Kurul Toplantısında akademik personelle bir araya gelerek göreve geldiği tarihten itibaren yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, akademik kurul toplantılarını geleneksel hale getirerek üniversitemizdeki çalışmaların daha sistematik bir kapsama bürünmesinin sağlandığını belirtti.

 “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR”
Diş Hekimliği Fakültesine öğrenci alımının sağlanabilmesi için gerekli alt yapıların hazırlandığını dile getiren Rektör Demir, ilimize ve üniversitemize Tıp Fakültesini kazandırmak için de çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Batman Üniversitesi Yayınevi tarafından toplam 6 kitabın yayımlandığını ve baskı sayısının 8.500’e ulaştığını anlatan Rektör Demir, yapılan akademik çalışmaların bilim dünyasına katkı sağlaması için hızla alana kazandırıldığını söyledi.
2007 yılında kurulan Batman Üniversitesinin son dönemde başarılı bir ivme yakaladığını dile getiren Rektör Demir, üniversitemizin daha iyi yerlere gelmesi için özveriyle çalışan tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.
Rektör Demir’in konuşmasının ardından birim akademik kurul toplantılarına geçildi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *