image

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ve Vega Yazılım iş birliğiyle esnafların muhasebe işlerini kolaylaştırmak ve esnafı daha iyi yerlere taşımak için ‘Ön Muhasebe ve Teknolojiden Faydalanma’ları için 04.02.2023 Cumartesi günü saat 19:00’da Kültür Mahallesi’nde bulunan Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda eğitim vereceklerini belirterek başta esnafları, genelde tüm vatandaşları programa davet etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak amacımız esnaflarımızın daha başarılı olmasıdır. Bunun için daha önce farklı programlar yaparak çeşitli eğitimler verdik. Şimdide ön muhasebe ve teknolojiden faydalanmaları için girişimde bulunarak bu konular hakkında eğitim vereceğiz. Gözlemlediğim kadarıyla genel olarak esnaflarımız aile şirketleri veya aile fertlerinden oluşuyor ve muhasebe işlerini aile fertlerden birisi yapıyor. Bu eğitimin esnafımıza katkısının çok fazla olacağını düşünüyorum. Hesabını iyi bilen ve iyi yapan esnaflar daha iyi yerlere gelecektir. Bu sebepten dolayı herkesin yararlanması için esnaflarımızla hangi gün ve hangi saatte yapalım diye fikir alışverişinde bulunduk. Gelen talepler doğrultusunda 04.02.2023 Cumartesi günü saat 19.00’da Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi’nde yapılmasına karar verdik. Yapacağımız programa başta iş yeri sahipleri, elemanları, muhasebeciler olmak üzere, bize üye olan veya olmayan her sektör temsilcilerini bununla beraber yeni iş yeri açmayı düşünenleri de davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Çiftçi, son olarak esnafların dile getirdikleri ve yapılmasında fayda gördükleri konularda etkinliklerinin devam edeceklerini belirtti. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *