image

BATSO, Batman’daki basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında ilimizdeki gazeteciler ile istişarelerde bulunan Başkan Abdulakdir Demir, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Demir, gazetecilerin değerlendirme ve fikirlerini de dinledi.

Basın toplantısında bir konuşma yapan Demir, tekrar seçildikten sonra basınla ilk defa bir araya geldiklerini ifade etti. Demir, “BATSO olarak bundan böyle her ay destek komitelerimizle istişare toplantıları yapacağız. Önceki dönmelerde bunu başaramamıştık ama bu dönem istişare toplantılarımızı yapacağız. Meslek gruplarımızın talep, sorun ve isteklerini dinleyeceğiz. Ve elimizden geldiği kadarıyla önce yerel yönetimler, sonra da bakanlıklar üzerinden sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

OSB KONUSUNDA CİDDİ SIKINTIMIZ VAR

OSB’ler konusunda Batman olarak ciddi sıkıntı yaşadıklarını belirten Demir, “İkinci bir OSB’miz yok. Ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Ama Diyarbakır Ticaret Odasıyla yaptığımız görüşmeler sonucunda Silvan civarında, Batman’a yakın bir OSB açılacak. Bizim kendimizin ikinci bir OSB kurmamız için ciddi bir zamana ihtiyacımız var. Yeni OSB’lerin kurulması çok zor ve zaman alan bir iş. Bu, Silvan civarında ve Batman’a yakın kurulacak OSB Batman için çok faydalı olacak” dedi. M. ŞERİF DURMAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *