image

Milli Eğitim Müdürlüğünün hizmet binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen "Eğitimle Yeniden Buluşma Projesi" okul yöneticiler bilgilendirme toplantılarına Şube Müdürleri Akın ARI, M. Şirin TEMİZ, Hacı ARSLAN, Emrullah ASLAN ve ortaokul ile lise eğitim kurum yöneticileri katıldı.

Sabah saat 11.00'de gerçekleşen toplantıda ortaokul yöneticilerine yönelik yapılan bilgilendirme toplantısının ardından öğleden sonra saat 14.00'de gerçekleşen bilgilendirme toplantısına ise lise okul yöneticileri katıldı. Son olarak toplantı ilkokul yöneticilerine yönelik devam etti.

Gerçekleşen "Eğitimle Yeniden Buluşma Projesi" okul yöneticiler bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarında Şube Müdürü Akın ARI yapılacak çalışma ve izlenecek yöntem le ilgili bilgilendirmelerde bulunup okul yöneticilerinin sorularını cevapladı.

Millî Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu "Eğitimle Yeniden Buluşma Projesi" ile devamsızlık yaparak eğitimi bırakan çocukların yeniden eğitime kazandırılması ve eğitim dışı tek bir çocuğun bırakılmaması hedefleniyor. Proje kapsamında oluşturulan takip sistemi ile eğitim sistemi dışında kalan öğrencilerin tespiti ve yeniden eğitime kazandırılması amaçlanıyor. EKREM GÜLŞEN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *