image

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2022 yılında Batman'da yapılan yatırımları değerlendirdi.

Milletvekili Özdemir'in yanı sıra AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür de katıldı.

Özdemir, 2022 yılında Batman'da sağlıktan ulaşıma, tarımsal destekten eğitime önemli yatırımların yapıldığını söyledi.

“KUR’AN’A SAHİP ÇIKAN BATMAN HALKINI TEBRİK EDİYORUM”

Basın toplantısında ilkin sözü alan Ak Parti İl başkanı Abdullah Akif Gür Batman’da gerçekleştirilen ve dünya gündemine yer alan Kuran Nesli Platformunun Düzenlediği “Kuran’a Sahip Çık” mitingini değerlendirdi.  Gür konuşmasında; “İsveç büyükelçiliğimizin önünde alçakça bir eylem gerçekleştirildi. Bu eylemi yapanları şiddetle lanetliyorum. Batman’ın duruşunu Kur’an-ı Kerime sahip çıkışını onurlu bir şekilde izledik. Onurlu duruşu nedeni ile Batmanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

BU COĞRAFYAYI MARKSİST, LENİNİSTLERE TESLİM ETMEYECEĞİZ”

HDP’ye yüklenen Gür, Kuran’a saygısızlığa ses çıkarmamasını eleştirerek; “Bunların asıl derdi bölgeyi İslamsızlaştırmaktır. biz bunu biliyoruz. Bunu kendileri de meclis kürsüsünden dillendirerek,1400 yıl öncesine gidemeyeceksiniz, dediler. Buna izin veremeyeceğiz diye haykırıyorlar. Bunu çok açık bir şekilde kendileri de itiraf ediyor. Dolayısıyla biz Müslümanlıkla yoğrulan bu coğrafyayı Marksist, Leninistlere hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz.” dedi.

Gür, son olarak şu ifadeleri kullandı;  “Vatandaşlarımızın hem inanç hem de kimlik üzerinde yapılan bunca güzelliklere ve kazanımlara sahip çıkmalarını istiyorum.”

Kuran Nesli Platformunun Düzenlediği “Kur'an'a Sahip Çık” mitingi Özdemir’in de gündemindeydi. Özdemir konuşmasında; “Kura’n-ı Kerime yapılan saygısızlıktan dolayı Batman ayağa kalktı. Batmanlı Müslümanlar hepsi birlik halinde seslerini yükselttiler. Bu nedenle Batmanlı olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. Batman halkını tebrik ediyorum.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *