image

 

Kozlukta yapımı devam eden yeni okullar bitme aşamasına geldi. Okullarda incelemelerde bulunan Çelik, inşaat firmalarından okulların bir an önce bitirilerek teslim edilmesini istedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa ile Tepecik Mahallesi'nde yapımı devam eden 24 derslikli Anadolu Lisesi, 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatlarında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen okul yatırımlarını gezen ÇELİK, çalışmalarla ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı, inşaatların biran önce tamamlanması ve okulların eğitim öğretime açılmasını istedi. Okul inşaatlarını inceleyen ÇELİK "Kozluk İlçemiz genelinde yeni yapılan okullarımız kullanışlı ve modern bir mimari ile yapılmış. Bu okullarımızın eğitime alınmasıyla ilçemizde bir rahatlama olacaktir " dedi.

 

         Yapımı tamamlanan okulların çevre düzenlemesi hakkında da bilgi alan ÇELİK öğrencilerin rahat edebilecekleri bir çevre düzenlemesi yapılmasını istedi. Vedat Aydın

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *