image

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, beraberindeki Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ve Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile kurucu üyeliğini yaptığı Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni ziyaret etti. Özdemir, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.Hasan Argunağa, Batman’ın çevre sorunları konusunda Özdemir ve beraberindeki heyete bilgi verdi.

Dernek Başkanı Argunağa, kentin çözüm bekleyen önemli çevre sorunları hakkında bilgi verirken, “Kentimizin çözüm bekleyen sorunlarının çözümü için hakkı savunmaya ve gayret göstermeye, bunun için çözüm önerileri sunmaya inşallah devam edeceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlar ile il yöneticilerinin istişarelerde bulunmalarını istiyoruz. Diyalog halinde olursak birçok sorunun çözümü daha kolaylaşır” dedi.İluh Deresi ıslah çalışmaları, Batman atıksularının kimyasal ve biyolojik arıtması, Sason ve tüm ilçe ile belde çöplerinin Raman Dağındaki geri dönüşüm tesisine getirilerek bertarafı, kentteki parkların güvenliği ve yeşilliği, Atatürk Parkının yeşil alan olması çalışmaları, yeni OSB ile mevcut OSB’nin durumu ve gündemdeki pek çok çevre sorunları üzerine istişarelerde bulunuldu.

Gönüllülük temelinde toplum yararına çalışmalarda bulunanların erdemli insanlar olduğunu belirten Özdemir, “Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin kurucu üyelerinden biri olduğum için mutluyum. 2001 yılından beri gönüllülük temelinde bu kentin sorunlarının çözümü için çaba gösteren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin halen aktif üyesi ve destekçisiyim.
Bize ulaştırılan sorunlara hiçbir zaman duyarsız kalmadık, hep dönüşler yaparak imkanlarımız ölçüsünde çözüm için gayret gösterdik, inşallah Batman’ımızın gelişmesi için bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *