image

Saadet partisi 2022 yıllının son genişletilmiş il divan toplantısını GİK Üyesi ve 1.Bölge Başkanı Avukat İbrahim Yıldız, İl başkanı Mustafa Yıldız, Merkez İlçe başkanı Mehmet Mihdi Oğuz ve partililer katıldı.

İl divan toplantısında  Avukat İbrahim Yıldız İl divan toplantısında ülke gündemine ilişkin konulara değindi.

Avukat Yıldız: ‘‘Türkiye’nin ve insanımızın bir gerçek gündemleri var, bir de bu gerçek gündemler konuşulmasın diye algı mühendislikleriyle masa başında üretilen suni gündemleri var. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemlerine odaklanıyoruz. İktidarın gündemine kapılarak, insanımızın gerçek gündemlerinin konuşulmasının önüne geçilmesine fırsat vermemekte kararlıyız. Ekonominin hali ortada, adalet konusundaki sıkıntılarımız hepimizin malumu, zira mağdurlar ordusunun feryadı, milyonların hak ve hukuk talebi arş-ı Ala’ya ulaştı. Eğitim deseniz ayrı bir keşmekeş, sağlık deseniz hakeza yine öyle.” Dedi.

Yıldız, “Dış politika, tarım, sanayi ve her alanda büyük problemlerle karşı karşıyayız. Ve en önemlisi ahlaki ve manevi tahribat “Önce Ahlak ve Maneviyat” diyerek yola çıkmış Millî Görüş Hareketinin temsilcileri olarak bizlerin ahlak anlayışı, birkaç konuya indirgenecek bir anlayış değildir, hayatın tümünü kapsayan bir anlayış, bir yaşam tarzıdır.’’ dedi. Ekrem Gülşen

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *