image

 

19 Mayıs Spor salonunda start alan genç erkekler Futsal il şampiyonasının ilk maçları Batman Spor Lisesi – Fatih Anadolu Lisesi ile Yahya Kemal Beyatlı Lisesi  - Yunus Emre Anadolu Lisesi arasında oynandı. Açılış maçını 2. Lig klasman futbol hakemi Mehmet Terece yönetti.

57 OKULDAN 950 SPORCU MÜCADEME EDECEK

Futsal Genç Erkekler il şampiyonasına 6 farklı grupta 38 lise, genç kızlarda ise 19 lisenin katılım sağlıyor. 01 Aralık 2022 tarihinde başlayan müsabakaların finali ise 15.12.2022 tarihinde oynanacak.

BAŞLAMA VURUŞU DURSUN’DAN

Genç erkekler Futsal İl Şampiyonasının başlangıç vuruşunu yapan Okul Sporları Şube Müdürü Servet Dursun, bütün takımlara başarılar diledi. Şube Müdürü Dursun; “Genç erkeklerde 6 grupta 38 takımımız yaklaşık 650 sporcuyla, genç kızlarda ise 4 grupta 19 okulumuzdan 300 sporcu oynayacak. Katılım sağlayan bütün liselerimize teşekkür ediyorum. Müsabakaların Fair-Play çerçevesinde oynanması için bütün idareci ve sporcularımızdan duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bu yıl Okul Sporları faaliyetlerimize katılım yüksek olması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapacağız. Amacımız çocuklarımız farklı branşlarda spor yapmalarını sağlayıp, kendilerini geliştirmelilerdir.” diye konuştu. HABER MERKEZİ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *