image


 

HAK-İŞ konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Batman İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Saygıdeğer ve kutsal bir mesleği ifa eden bütün eğitimcilerimizin Öğretmenler Gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Öğretmenlerimiz, tarihten bu yana dünyadaki bütün gelişmiş ve gelişmekte olan milletlerin dününde, bugününde ve yarınında önemli bir yere sahip olmuşlardır.”

 

Söğüt, “Toplumumuzun her alanda ilerleyebilmesinin, yeni ufuklara yelken açabilmesini, nitelikli, yetkin, özgüveni yüksek ve yeni nesillere örnek olacak bireylerin yetişmesinin yine nitelikli bir eğitimle mümkün olacağına inanıyoruz. Sanayi, teknoloji, bilim, edebiyat, çalışma hayatı gibi birçok alanda en iyi düzeylere gelmenin ve refah seviyemizi üst noktalara taşımanın yolu iyi bir eğitimden geçmektedir.” İfadelerini kullandı.

 

Söğüt son olarak şunları söyledi: “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, eğitimin hayatın her aşamasındaki önemine inanıyor, sürdürülebilir, atak ve etkin sendikacılığın gereği ve önemli bir ihtiyacı olarak eğitimlerde yeterliliğin önemini daima vurguluyoruz. HAK-İŞ olarak, ülkemizin uzun vadeli ekonomik kalkınma potansiyelini belirleyen en önemli zenginliğinin iyi eğitilmiş insan kaynağı olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda Konfederasyonumuz bünyesindeki çalışanlarımızı ve Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızdaki çalışanlarımızı düzenlediğimiz eğitimlerle bilinçlendiriyoruz. Her yeni eğitimde özgün bir model ortaya koyuyor, üyelerimizin yetkinlik ve yeterliliklerini geliştiriyoruz” M. ŞERİF DURMAZ 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *