image

Batman’ın birçok noktasında elektrik alt yapı yenilenmeleri vatandaşların ihtiyaçları gözetilmeksizin yapılınca kesintiler eziyete dönüştü. Vatandaşlar sabah iş yerlerini açamazken, akşamları ise bin bir türlü açtıkları otomatik kepenkleri kapatamaz oldu. Her geçen gün tekrarlanan kesintiler ve çözüm arayışları esnaf ve halkın mağduriyetlerini artırıyor. 

Elma sokağı esnaflarından Vasfi Gültekin mağduriyetini dile getirerek “Elma sokağı Batman’ın en işlek noktalarından olmasına rağmen sabah, öğlen, akşam düşünmeksizin sürekli elektriklerimizi kesiyorlar. Elektriklerin kesilmesi işlerimizin aksaması anlamına geliyor. Bu mağduriyetimiz sürekli hale geliyor.” dedi. 

“Elma Sokağı artık taze kahve kokmuyor”

İşlerinin artık durduğundan yakınan Recep Karataş  “Elektriklerimiz hafta içi bile olmuyor. Elektrik yoksa işte yok. Çünkü makinelerimiz çalışmıyor, kahve makinası çekirdek makinası hiçbiri çalışmıyor. Otomatik kepenklerimizi kapalı. Soğuk havaların gelmesiyle vatandaşlar geliyor dükkanlar kapalı olunca evine geri dönüyor.  Mağdur oluyoruz. Bu sorunumuza bir çare bulun.” İfadelerinde bulundu.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *