image

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 8-40 yaş aralığında bulunan tüm vatandaşların açılacak kurslara müracaat edebileceğini belirtirken, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde başvuruların alınacağını ifade eden Yetkili Resim Öğretmeni Sevgi Şimşek, yeni dönem resim kursu başvurularının 2022-2023 yılı için ön kayıt başvurularının başladığını ifade etti.

Resim kursu başvurularının 4 Kasım 2022 tarihine kadar devam edeceğini belirten Şimşek: “8 ile 40 yaş aralığında bulunan ve resme ilgisi bulunan toplumun tüm kesimleri açılacak olan kursumuza müracaat edebilir. Çocuklarımız için hobi resim sınıfları, gençlerimiz için Güzel Sanatlara hazırlık kursları ve hobi resim sınıfının yanı sıra yetişkinler için de kendilerini geliştirmeleri ve boş zamanları değerlendirmeleri adına hobi resim sınıfları açılacaktır” dedi.

Resim kursunda; her yaş grubuna ve kendi seviyesine göre; kara kalem, yağlı boya, pastel boya, sulu boya, guaj boya, akrilik boyama tekniği konularında yaklaşık 6 ay boyunca eğitim verilecek. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *