image

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Genel Sekreter Ali Yılmaz ve üniversite yöneticileri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, birimlerin talepleri değerlendirilerek mevcut sorunların çözümü ve gelecekte yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Akademik birimlere gerçekleştirilen ziyaretlerin amaç ve hedefleri hakkında konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, tüm akademik birimlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere nitelikli bir eğitim sunmaları için gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için üniversitenin tüm birimleriyle sık sık bir araya geldiklerini ve istişareler yaptıklarını söyleyen Rektör Demir, bu buluşmaları sistematik hale getirerek sorunların yerinde tespit edilmesi ve çözümü noktasında daha hızlı adımlar atacaklarını kaydetti.

Öğrenci odaklı çalışmalara öncelik verdiklerini söyleyen Demir, fiziki ve akademik imkânların yanı sıra öğrencilerin sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif yönlerinin de güçlü olmasına önem verdiklerini, birimlerin de öğrencilere bu minvalde olanaklar sağladıklarını dile getirdi.

Batman Üniversitesinin her alanda daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalara aralıksız devam edileceğini vurgulayan Demir, yeni eğitim-öğretim yılında tüm akademik ve idari personel ile öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *