image

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Batman Üniversitesi’nin düzenlediği Uluslararası Batman Sempozyumu’na maddi ve manevi destekte bulundu. Batman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yaklaşık 60 akademisyenin bildirim sunmaları veya katılımıyla Batman’ın dünü bugünü ve yarını ile ilgili kültürel, siyasi, dini, ekonomik ve sağlık gibi konular konuşuldu.

Sempozyum sonrası açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Batman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve Sayın Valimizin katılımıyla yaklaşık 60 akademisyenin bildirim sunmaları veya katılımıyla ilimizin dünü, bugünü ve yarınları hakkında genel hatlarıyla ilgili konuşmalar ve bildirimler yapıldı. Bizler de Esnaf ve Sanatkarlar odası olarak elimizden geleni yaptık ve organizasyona katkılarda bulunarak yönetim kurulu üyelerimizle katıldık. Programın tertip komitesinin destek istemesi sonucunda üyelerimizden Başaran Matbaa, Bilim Kitap ve Kırtasiye gelen akademisyenlere hediyeler vererek Urfalı Et Lokantası ikramlarda bulunarak yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çiftçi, son olarak bu tür programların devam etmesini, böylece Batman şehrinin hak ettiği yere daha hızlı geleceğini vurgulayarak Batman Sempozyumunda emeği geçen herkese teşekkür etti. M. ŞERİF DURMAZ 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *