image

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun 1. Haftasında oynadığı karşılaşmada  lige yeni başlangıç yapan Mardin Kızıltepe Engelliler spor kulübü ile kendi sahasında 19 Mayıs spor salonunda karşılaştı . Karşılaşmayı Deva Partisi il başkanı Melik Müjdeci, Tüpraş insan kaynakları şefi Oktay Bora , Merkez hakem kurulu üyesi Erhan Kardaş ve çok sayıda taraftar izledi. Batman 19 Mayıs Kapalı spor salonunda oynanan maçı Batman Engelliler  Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına 43  – 71 skorla yenilerek  ligdeki ilk yenilgisini  aldı.

Sezonun 1.  Haftasında   Mardin Kızıltepe Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk periyotta kötü bir oyun  kurdu . İlk periyodu 9-25 geride   tamamlayan Batman ekibi devreyi de 17 - 43’lük skorla kapattı.

Batman ekibi ikinci yarıda da konuk takım karşısında maçın 3. periyodunu 27 –55’lik skorla kapatan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı,  Mardin Kızıltepe Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına 43-71’lik skorla yenerek ligdeki  1.  mağlubiyetini  aldı.

Batman Engelliler spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, Ligin ilk maçında  rakipleri karşısında kötü bir oyun sergiledik . Önümüzdeki maçlarda bu yenilgiyi telafi edeceklerini ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

"Ligin ilk maçında bu mağlubiyet bizleri üzdü . Rakibimizi de centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bu haftada kaybettiğimiz puanları öbür maçlarda galip gelerek telafi edeceğiz . Kuruluşumuzdan Bu yana Reklam Sponsorumuz Batman Tüpraş Rafinerisi Müdürlüğüne ve Batman Firması Lavi’ye teşekkür ediyoruz.” Dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *