image

Batman merkez Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu ve ilçelerdesandık başına giden Eğitim-Bir-Sen üyesi öğretmenler yeni başkanını seçmek içinoylarını kullanmaya başladı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan oy kullanma işlemininsaat 17.00’ye kadar devam etmesi bekleniyor.

Üç adayın yarıştığı seçime yoğun katılım olurken, başkanlıkiçin yarışan Hamdin Aslan, Şehmus Önlü ve Mehmet Ergin de sandık başına gelerekoylarını kullandılar.

Seçime ilginin büyük olduğunu belirten başkan adaylarındanHamdin Aslan, Batman merkez ve tüm ilçelerde binlerce üyenin katılımıylaseçimin gerçekleştiğini söyledi.

Eğitim-Bir-Sen’e yeni bir soluk getirme amacıyla yolaçıktıklarını ifade eden Aslan, üyelerinin teveccühleriyle başkan seçilmesihalinde dokunulmayan bir gönül bırakmamak gayesiyle hareket edeceklerinibelirtti.

Seçimin yoğun bir katılımla yapıldığını dile getiren Aslan,“Bugün Batman il merkezinde ve ilçelerde olmak üzere delege seçimiyapılmaktadır. Delege seçimi için il merkezinde 2 bin 600 üyemiz mevcuttur. Buüyelerimiz 10 sandık bölgesine ayrılmıştır. Bugün Zübeyde Hanım İlkokulunda 10sandıkta toplam 2 bin 600 üyemiz, 96 delegenin seçimi için oy kullanacaktır.”dedi.

“Sendikamız bu süreçte güçlenerek çıkacaktır”

“İnşallah sendikamız bu süreçte güçlenerek çıkacaktır” diyenAslan, “5 aylık seçim süreci içerisinde gezilmeyen, dokunulmayan el ve gönülkalmadı. İnşallah bundan sonra da eğer üyelerimiz teveccüh edip dedesteklediğimiz delegeleri seçerse bu çalışmalarımızı daha da hızlandırarakdevam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Dokunulmayan gönül bırakmama hedefindeyiz”

Seçimin güzel bir havada gerçekleşmesinin memnuniyet vericiolduğunu vurgulayan Aslan, son olarak şunları söyledi: “Şu anda seçim sonderece güzel bir şekilde geçmektedir. Bütün delege adaylarımız ve onlarındesteklediği başkan adayları güzel bir şekilde gelen üyeleri karşılıyorlar.İnşallah bu sendikayı daha da güçlendirecektir. Bizler de bu hususta üzerimizedüşeni yerine getireceğiz. Burada kaybeden yoktur. Bu süreçte sendikamızkazanmıştır, güçlenmiştir. Üyelerimiz bize teveccüh edip delege arkadaşlarımızıseçerlerse dokunulmayan bir gönül bırakmamak birinci gayemiz olacaktır.”

Seçimin yarışan diğer iki adayı Şehmus Önlü ve Mehmet Erginde yaptıkları açıklamada, seçimin hayırlara vesile olmasını diledi. HABERMERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *