image

Belde Mahallesi Demokrasi Bulvarı İle Fırat Caddesinin kesiştiği orta refüjde özürlü çocuğu ile birlikte uyuyan çaresiz vatandaşın hali içler acısı. Her gün işe gittiğinde mağdur ailenin yürek burkan haliyle karşılaştığını söyleyen İbrahim Özmen isimli vatandaş, “Onların bu halini her gördüğümde vicdan azabı çekiyorum.” dedi.

ŞEFKAT VE MERHAMETE İHTİYAÇ VAR

Yetkililere seslenerek bu insanların şefkat ve merhamete ihtiyacı olduğunu söyleyen İbrahim Özmen, “Üç ay boyunca özürlü çocuğu ile birlikte burada yatıyor. Allah için yetkililerden bu insanlar için yardım çağrısında bulunuyoruz. Her sabah saat 7.45 te iş yerine giderken orta refüjde uyuduklarına şahit oluyorum. Bu mağdur kadının bir de özürlü çocuğu var, sıkıntı üzerine sıkıntı yaşıyor. Her gördüğümde vicdan azabı çekiyorum. Bu ve bunlara benzer alilerin şefkat ve merhamete ihtiyacı var.  Önümüz kış bu insanlar nasıl soğukta burada uyuyabilecekler. Yetkililerinin gelip bunların içler acısı halini görmelerini isterim. Bu insanlar sokakta aç ve sıkıntı yaşarken, yetkililer başta olmak üzere insanlık namına bizler sıcak yataklarımızda nasıl rahat uyuyabiliriz.” dedi.

YETKİLİLER GÖREVLERİNİ YAPARAK HALKIN YANINDA OLSUN

Yoldan geçen hayırsever vatandaşlar kıt yardımda bulunsa da bu ailenin yardıma muhtaç olduklarını söyleyen Özmen; “Sağ olsun bazı vatandaşlar bu mağdur ailenin içler acısı durumunu görüp yemek vererek ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar. Ama bu çok yetersiz. Lütfen ama lütfen ilgili kurum ve yetkililer sahada görevlerini yaparak halkın ihtiyaç ve mağduriyetlerini gidersinler.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *