image

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir sağlık anlaşmasına imza attı. Başkan Çiftçi, Özel Batman Zilan Hastanesi arasında protokol imzalayarak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelerin, özel hastaneden %20 indirimli sağlık hizmeti alabileceğini söyledi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Çiftçi ile özel hastanenin temsilcileri arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol ile Batman Esnaf Odası üyeleri ile birinci dereceden yakınları (anne, baba, eş ve çocukları) özel hastanenin indirimli hizmetlerinden faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyeler özel hastanenin hizmetlerinden yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecekler. Bununla beraber Ekim ayı boyunca esnaf üyelerine %50 indirim yapılacağı belirtildi.

Yeni anlaşma hakkında açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Çiftçi, “Projelerimiz kapsamında esnafımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.  Özel Batman Zilan Hastanesi ile protokol imzaladık. Protokol anlaşması çerçevesinde özel hastanenin indiriminden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Bunun yansıra Ekim ayı boyunca üyelerimize %50 indirim yapılacaktır. Yapılan anlaşmanın üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. VEYSİ ŞİMŞEK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *