image


AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının tüm üyelerinin seferber edildiği “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Milletvekili Ziver Özdemir, Diyarbakır'a geldi.

Özdemir ve beraberindeki partililer bir sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Özdemir, daha sonra program çerçevesinde ziyaret ettiği Çınar ilçesinde vatandaşlarla, esnafla, Sivil Toplum Kuruluslari (STK) temsilcileri, muhtarlar, ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Çınar ilçesinde esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir, ilçe Ziraat Odası başkanı M. Celal Delil'e ziyarette bulundu.

Görüşmede bölgedeki tarımsal faaliyetler ve AK Parti hükümetleri döneminde üreticilere yapılan desteklemeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsnü Çınar'ı da ziyaret eden Özdemir, esnafın talep ve istekleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İlçe Minibüsler Kooperatifi Başkanı Aydın Delil ve yönetimini de ziyaret eden Özdemir, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'nda  teşkilat mensupları ve mahalle başkanları ile buluştu. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *