image

 

Çamlıtepe Mahallesinde kontrollerde bulunan BASKİ kaçak birimi görevlisi,  gazetemizin muhabirine Batman’da kaçak su kullanımının yaygın olduğunu, tespit ettiklerinin sularını kestiklerini belirtti.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren birim görevlisi, “Çamlıtepe mahallesinde bir yandan kaçak kontrolü yapıyoruz bir yandan da abonesiz olanları tespit ediyoruz. Hangi sitede abonesiz varsa kendilerine form veriyoruz aboneliklerini yapmaları için.  Daha önce form verdiğimiz halde abonelerini yapmamış olan kullanıcıların sularını kesiyoruz. “ ifadelerini kullandı.

SİTELERİN BAHÇELERİ İÇİN KAÇAK SU KULLANILIYOR

 Kontrollerini sürekli yaptıklarını belirten birim görevlisi,  “ Kontrollerimizi sürekli yapıyoruz. Tabi her bölge için program çıkarılıyor görevli müdür ve  şeflerimiz tarafından. 15 gün önce çıkarılan programımızın bir çoğunu bitirdik. Yaptığımız kontrollerde çok fazla miktarda kaçak su kullanımına rast geliyoruz. Bu kaçak kullanımı mahalle bazında değil de Batman genelinde karşılaştığımız bir durum. Bunun Gültepe, Çamlıtepe veya Seyitler mahallesi olması bir şeyi değiştirmiyor. Gültepe ve Çamlıtepe mahallelerinde sitelerin ortak kullandıkları bahçelerde aşırı derece de su tüketiliyor. Tabi kaçak su…” değerlendirmesinde bulundu. İdris Ekinci

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *