image

Burada konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti’nin Batman'a  20 yıldır önemli yatırımlar kazandırdıklarını ve şehrin her bölgesinde yatırımları olduğunu söyledi.

AK Parti’nin 20 yılda her alanda Türkiye’yi büyüttüğüne değinen Özdemir, '' Batman'ın her karesine AK Parti aile fertleri olarak, her gittiğimiz noktada anlatacağınız yatırımlarımız var. Yüzümüzün akı yatırımlarımız var. Biz yaptıklarımızla, eserlerimizle övünüyoruz. Yaptıklarımız ortada'' dedi.
İl Başkanı A. Akif Gür ise  Türkiye’nin tüm dünya tarafından takdir edildiğini ve büyümeye devam ettiği hakkında bilgi verdi.
Başkan Gür “ Türkiye’nin geldiği noktaya bakıldığı zaman bugün özellikle Rusya Ukrayna savaşında Türkiye’nin aldığı pozisyonu tüm dünya tarafından takdir edildiğini görüyoruz. Türkiye yoluna devam ediyor. Büyümesine, ekonomisini büyütmesine devam ediyor. Seçimlere kadar çok çalışmamız gerekiyor.'' dedi.
Gür, sözlerini şöyle sürdürdü :"2023 kırılma noktası ve 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için bu kadronun iktidarda olması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın halen yapacağı çok işler var bizim de yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Güzel ve zorlu bir seçim bizi bekliyor, karşımızdaki güruhun  ekonomik olsun, demokratik olsun hatta mühendislik olsun herhangi bir proje getirdiğini göremiyoruz. Yaptıkları tek şey algı operasyonları. Batman'a ve Türkiye'ye sanki bir şey yapılmamış, gibi algılarla  hareket etmeye çalışıyorlar.''
HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *