image

Yapılan ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve heyeti, son ziyaretlerini kent merkezinde bulunan Dicle Caddesi üzerindeki esnafa yaptı.

Ziyaretlerde esnafın sorun ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR heyeti, kendilerine aktarılan talepleri not alarak çözüm için işin takipçisi olacaklarını söyledi.

HÜDA PAR’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, son dönemlerde ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların hem esnafı hem de vatandaşı zorda bıraktığını belirtti.

Esnafa yönelik ziyaretlere devam ettiklerini belirten Durmaz, esnafın şikâyet ettiği sorunların yetkililer tarafından mutlaka ivedi bir şekilde çözülmesi gerektiğini söyledi.

Kendilerine aktarılan sorunların çözülmesi için üzerlerine düşeni yerine getireceklerini dile getiren Durmaz, ekonomik krizden dolayı sıkıntılı günler geçiren esnafa sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Ekonomik krizin yaşandığı ve enflasyonun çok yükseldiği bir dönemde zor günlerin yaşandığına dikkat çeken Durmaz, HÜDA PAR’ın yüklendiği misyon gereği halkı ve esnafı yalnız bırakmamaya, onlara yönelik ziyaret ve programlar yapmaya devam edeceklerini söyledi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *